Adverteren werkt!

column

Ontzorgen?  Dat kan via een beperkte volmacht!

Ontzorgen? Dat kan via een beperkte volmacht!

01-04-2021

Ik krijg een telefoontje van iemand wiens moeder onverwachts is overleden. Naast het verdriet, moet er van alles geregeld worden, maar daar staat haar hoofd niet naar...

Ik treed op als tussenpersoon

Daarom geeft ze mij een beperkte volmacht om de administratieve taken af te handelen en als tussenpersoon op te treden. Alle post komt bij mij aan, we nemen de gehele administratie door en ik luister naar haar wensen. Vervolgens ga ik aan de slag. Ik regel alles met banken en verzekeringen, vraag eindafrekeningen op, zet abonnementen stop en regel een verklaring van erfrecht. Ook verzorg ik de aangifte van de erfbelasting en de laatste IB aangifte voor haar overleden moeder.

Na een half jaar intensief contact overhandig ik haar De Nalatenschapsmap met daarin alle gerangschikte papieren. Een tevreden klant, die zich dankzij mijn hulp helemaal kon richten op de verwerking van haar verdriet.

Herkent u zich in deze situatie? Ik sta voor u klaar!

Mijn naam is José Appels, geboren en getogen in Tilburg, erkend NalatenschapsAfwikkelaar & Mediator in de regio Tilburg. Mijn oorspronkelijke werkervaringen heb ik opgedaan als adviseur en leidinggevende in veranderende organisaties in de financiële dienstverlening.

Als de Nalatenschaps-Afwikkelaar bied ik u mijn diensten aan om uw wensen omtrent uw nalatenschap in kaart te brengen.

Het werken met mensen is voor mij het mooiste wat er is! U kunt rekenen op mijn oprechte belangstelling.

Bel voor een gratis kennismakings- gesprek 06 - 11 16 81 52

06-11168152 mediator@joseappels.nl www.joseappels.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).