Adverteren werkt!

column

Maak voordelig kennis met  infrarood warmtecabines

Maak voordelig kennis met infrarood warmtecabines

01-04-2021

Ben jij toe aan een moment voor jezelf maar wil je ook actief bezig zijn? Heb je behoefte aan persoonlijke begeleiding zodat je je weer energiek en fit voelt? Dan is sporten in onze infrarood warmtecabine ideaal voor jou!

Meld je alvast aan en maak kennis voor slechts € 39,95! Wat krijg jij hiervoor?
• een intake en gezondheidsmeting
• 4 sportsessies in een infrarood warmte- cabine onder persoonlijke begeleiding
• eindmeting om de resultaten te bepalen.

De cabine waarin jij de oefeningen uitvoert, wordt aangenaam verwarmd door infraroodstraling. Het trainen in een infrarood warmtecabine zorgt voor een versnelde, lokale vetverbranding, waardoor je sneller afvalt en strakkere contouren kunt bereiken. De warmte vermindert het risico op spierpijn en blessures, je rug en gewrichten worden ontlast.

Onze infrarood warmtecabines zijn óók zeker geschikt voor mensen met lichamelijke klachten zoals reuma, artrose, fibromyalgie, osteoporose, rugklachten en obesitas. Jouw schema maken we op maat waarbij we rekening houden met jouw mogelijkheden. Iedere klant is tenslotte uniek en volgt daarom ook een eigen programma.

In een ontspannen sfeer helpen wij jou met onze expertise succesvol naar jouw doel. Zo wordt bewegen weer leuk! Wij zijn tevens aangesloten bij Bedrijfsfitness Nederland, dus jij kunt bij ons sporten met gemiddeld 40% belastingvoordeel!

Samen werken we op diverse wijzen aan jouw figuur en gezondheid.

Kies wat bij je past: bewegen warmtecabine afslanken powerslim lymfemeting en draineren VET BEVRIEZEN (CRYOLIPOLYSE) ORTHOMOLECULAIR VoEDINGSADVISEUR Natuurlijk kun je van bovenstaande diensten ook combi’s maken, vraag hier gerust naar. Je kunt bij ons altijd terecht voor een gratis adviesgesprek of proefles.

Deze actie is geldig t/m 30 april 2021*

Groenstraat 4, Prinsenbeek 076-5423800 | www.bijmirella.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).