Adverteren werkt!

column

MONDZORG TRIDENZO VOOR PATIËNTEN VAN JONG TOT OUD

MONDZORG TRIDENZO VOOR PATIËNTEN VAN JONG TOT OUD

01-04-2021

Sinds 2017 mag Mondzorg Tridenzo het kwaliteitskeurmerk ‘De Lieve Tandarts’ voeren. Hier zijn wij erg trots op! Bij ons staat de patiënt altijd centraal!

Mondzorg Tridenzo beschikt naast een drietal aardige en kundige tandartsen, waaronder een implantoloog, over een mondhygiëniste, een paro-preventie assistente en een tandprotheticus, die worden ondersteund door een team van enthousiaste en ervaren tandartsassistentes. Wij ontvangen u in een moderne praktijk en voldoen aan alle RIVM eisen ter bescherming van uw en onze gezondheid tegen het covid virus.

De ontwikkelingen in de mondzorg staan niet stil en de behoefte van patiënten aan gevarieerde mondzorg neemt duidelijk toe. Mondzorg Tridenzo is een praktijk voor algemene tandheelkunde
- ook voor angst patiënten
- en voor mondhygiëne, met daarnaast de specialisaties implantologie/chirurgie, endodontologie en esthetische/prothetische tandheelkunde. Door uitbreiding van ons team kunnen wij weer nieuwe patiënten aannemen. Iedereen is van harte welkom, ook als u langere tijd niet bij de tandarts bent geweest. Juist dan bent u bij Mondzorg Tridenzo aan het juiste adres. U kunt zich als patiënt inschrijven via onze website www.tridenzo.nl.

Mondzorg Tridenzo is er voor patiënten van jong tot oud en biedt toegankelijke tandheelkunde van hoge kwaliteit onder één dak voor iedereen en voor alle leeftijden.

Wij nodigen nieuwe patiënten graag uit om een kijkje te komen nemen in onze moderne praktijk, Vijfhagen 43 in Breda.

Alles in huis voor een stralende en gezonde lach

Vijfhagen 43, 4812 XT Breda 076-5324960 | www.tridenzo.nl Tridenzo mondzorg

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).