Adverteren werkt!

bruisende zaken

De makelaar die anders is!

De makelaar die anders is!

01-04-2021

Geen snel pak, geen dure auto, geen uiterlijk vertoon. Geen Twitter, geen Facebook, maar alle tijd voor u. Mijn doel is uw woning zo goed mogelijk te verkopen of aan te kopen, niets meer en niets minder. Daar besteed ik mijn tijd aan. Van Langevelde Makelaardij, de makelaar die anders is!

Samen met u maken we de juiste keuze!

Huis verkopen?

Een woning verkopen met een paar zelfgemaakte foto’s en een korte tekst is niet meer van deze tijd. De vraag naar woningen is veel groter dan het aanbod, desondanks is het belangrijk dat uw woning beter en mooier op Funda staat dan het overige aanbod, om een maximaal aantal potentiële kopers te interesseren voor uw woning.

Van Langevelde Makelaardij besteedt veel tijd aan de presentatie van een te verkopen woning of appartement voordat deze op internet komt, om er voor te zorgen dat deze vanaf dag 1 optimaal op Funda staat. Als u uw woning of appartement snel voor de maximale prijs wilt verkopen, bent u bij ons aan het juiste adres!

Huis kopen?

Heeft u er wel eens aan gedacht een aankoopmakelaar in te schakelen? Bij de aankoop van een woning of appartement is het belangrijk om u goed te laten informeren en adviseren. Zeker in een overspannen markt als deze. Ik kijk niet alleen naar de waarde van de woning, maar veel verder. Van Langevelde Makelaardij denkt met u mee, zodat u de juiste keuze maakt! U moet kunnen nadenken over de leuke dingen! Ik neem voor u de zorgen uit handen en begeleid u bij de aankoop van uw droomhuis of appartement. Of u nu een makelaar zoekt voor het gehele traject, of misschien al een nieuwe woning op het oog hebt, Van Langevelde Makelaardij heeft alles in huis voor een zorgeloze aankoop!

Taxatie nodig?

Van Langevelde Makelaardij zorgt voor een objectieve en realistische taxatie van uw huis. U krijgt daardoor een uitstekend beeld van de waarde van uw pand. Dit is belangrijk bij het sluiten van een hypotheek. Voordat een bank of verzekeringsmaatschappij beslist of zij de hypotheek verstrekt, wil zij de waarde weten. Door te kiezen voor een NVM- makelaar bent u ervan verzekerd dat het taxatierapport door een deskundige is opgemaakt.

Zijn brede praktijkervaring en het NVM-uitwisselingssysteem, zijn daarnaast de garantie voor een goede, zo objectief mogelijke taxatie.

Huis te koop? Maak nu een afspraak met Pieter van Langevelde voor een gratis en vrijblijvend verkoopgesprek. Bel 076 - 565 88 44

Vincent van Goghstraat 23, Breda 076-5658844 | info@vanlangevelde.nl www.vanlangevelde.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).