Adverteren werkt!

bruisende zaken

Welkom bij  Chocolaterie Melange!

Welkom bij Chocolaterie Melange!

01-05-2021

Bij Chocolaterie Melange in Prinsenbeek ben je van harte welkom en vind je de bonbons met een onovertroffen smaakbeleving in alle soorten.

Bonbons zijn een ontzettend veelzijdig chocolade product van Albert, dit proef je en zorgt voor een prachtig eind product.

Wil je jezelf echt verwennen, neem dan een moment voor jezelf en geniet van chocolade van de beste kwaliteit.Ook als een cadeautje voor je geliefde of zakenrelaties is een schot in de roos. Het is moeilijk kiezen, want ons assortiment is heel breed. Er is keuze genoeg zodat iedereen kan genieten van onze chocoladeproducten. Als chocolaterie zijn wij veelzijdig, want je kunt bij ons ook online je favoriete bonbons bestellen.

HEERLIJK GENIETEN VAN CHOCOLADE PURE VERWENNERIJ! BESTEL NU ONLINE!

Haverdijk 4, Prinsenbeek | 076-886 46 72 | www.chocolateriemelange.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).