Adverteren werkt!

column

Luister naar het  fluisteren van je lichaam

Luister naar het fluisteren van je lichaam

01-08-2021

Ons lymfestelsel is namelijk zeer belangrijk voor onze gezondheid. De belangrijkste functie van het lymfestelsel is het vervoeren van vocht, afval- en gifstoffen. Daarnaast maakt het lichaam zelf ook pijn- en stresshormonen aan die via het lymfevocht worden afgescheiden. Het lymfestelsel vervoert al deze afvalstoffen naar de nieren. Hier wordt het zuivere van de afvalstoffen gescheiden, waarna de afvalstoffen via de urine worden afgevoerd.

Maak nu een afspraak en bel 076-5423800 of 06-38768264.

Het lymfestelsel staat flink onder druk in onze maatschappij door bijvoorbeeld stress, ongezonde voeding en gebrek aan beweging, waardoor allerlei vervelende klachten kunnen ontstaan zoals hoofdpijn (migraine en clusterhoofdpijn), rusteloze benen, burn-out, vermoeidheid en andere gezondheidsklachten.

Deze klachten zijn heel goed te behandelen, door lymfedrainage met de Lymphomed. Het apparaat is in Duitsland ontwikkeld in samenwerking met artsen en wordt daar in klinieken en kuuroorden gebruikt. In ons land is de Lymphomed nog niet zo bekend. Lymfevaten kunnen handmatig gedraineerd worden. Maar met een handmatige drainage kan men niet aangeven waar eventuele blokkades zitten in het lymfestelsel en blijft het bij het bestrijden van de symptomen omdat men de oorzaak niet kan aanpakken.

Met de Lymphomed is dit wel mogelijk en behandelen wij in ca. 45 minuten het gehele onderlichaam. Dit elektrostimulatieapparaat geeft een lymfebehandeling door te pompen met een directe lymfemassage. Er wordt direct op de lymfe gewerkt waarbij blokkades worden weggenomen met duurzaam resultaat.

Samen werken we op diverse wijzen aan jouw figuur en gezondheid.

Kies wat bij je past: bewegen warmtecabine afslanken powerslim lymfemeting en draineren VET BEVRIEZEN (CRYOLIPOLYSE) ORTHOMOLECULAIR VoEDINGSADVISEUR Natuurlijk kun je van bovenstaande diensten ook combi’s maken, vraag hier gerust naar. Je kunt bij ons altijd terecht voor een gratis adviesgesprek of proefles.

Waar kan de Lymphomed voor worden ingezet? Onder ander: • moeilijk afvallen • hoofdpijn (migraine) • (chronische) vermoeidheid • vocht vasthouden (dikke enkels of vingers) • lusteloosheid • rusteloze benen

Groenstraat 4, Prinsenbeek 076-5423800 | www.bijmirella.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).