Adverteren werkt!

column

Samen werken  aan jouw doel!

Samen werken aan jouw doel!

01-08-2021

Wil jij je persoonlijke doelstellingen behalen in een team- verband? Word dan nu lid van BOTS Bootcamp & Obstacles. “Wat je doel ook is, of je nu wilt afvallen, revalideren of bijvoorbeeld aan je kracht en uithoudings-vermogen wilt werken, iedereen is welkom om met ons mee te trainen”

Iedereen wilt zich natuurlijk fit en gezond voelen. Wij helpen je daarbij door je verantwoord te begeleiden, en dat altijd op jouw niveau!”

Buiten is de nieuwe fitness!

Trainen doe je bij BOTS heerlijk in de openlucht. In het bootcamp & obstaclepark, maar ook in de omgeving van BOTS. “Ons eigen park is echt uniek! Een pracht van een locatie met tal van obstacles welke je terugvindt op mudruns en obstacleruns. De perfecte plek om hierop voor te bereiden, waar wij als club trouwens ook regelmatig aan deelnemen. Je leert touwklimmen of bijvoorbeeld te leren om letterlijk obstacles te overwinnen. Maar ook dankzij bootcamps samen sterker te worden, af te vallen of juist meer uithoudingsvermogen te krijgen. Dat zorgt elke keer weer voor een succesbeleving. En lukt iets je niet meteen? Geen probleem. We helpen je om je doel toch te bereiken. Daarom train je bij ons ook altijd onder begeleiding van gediplomeerde instructeurs. Stuk voor stuk vrijwilligers, net als ikzelf. We doen het dus echt vanuit onze eigen drive en enthousiasme, wat de trainingen alleen maar ten goede komt.”

Nieuwsgierig geworden?

Informeer dan zeker eens naar de mogelijkheden voor bijvoorbeeld een gratis proefles, want iedereen – jong en oud – is welkom bij BOTS Bootcamp & Obstacles!

Reserveer jouw gratis proefles op onze website

Strijpenseweg 3, Prinsenbeek www.botsbootcamp.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).