Adverteren werkt!

column

FIT buiten sporten!

FIT buiten sporten!

01-10-2021

Nu de vakantie erop zit, is dit het juiste moment om weer heerlijk te gaan sporten. Door regelmatig intensief te bewegen zorg je ervoor dat het lichaam fit en gezond blijft. Als je dit combineert door lekker in de buitenlucht te sporten, dan heb je de perfecte gezonde mix. Ik nodig je graag uit voor een gratis proefles bij BOTS Bootcamp & Obstacles.

Iedereen wilt zich natuurlijk fit en gezond voelen. Wij helpen je daarbij door je verantwoord te begeleiden, en dat altijd op jouw niveau!

In het BOTS Bootcamp en Obstacle park in Prinsenbeek zorgt ons team sportinstructeurs ervoor dat elke sportles even gezellig en uitdagend is. Tijdens jouw sportles word je begeleid om jouw persoonlijke doelstellingen te bereiken. Of je nu wilt afvallen, revalideren, fit(ter) wilt worden of je wilt voorbereiden op een obstaclerun. BOTS Bootcamp & Obstacles is er om te zorgen dat jouw doelstelling werkelijkheid wordt.

Reserveer jouw gratis proefles op onze website

Strijpenseweg 3, Prinsenbeek www.botsbootcamp.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).