bruisende zaken

OBSERV 520 huidanalyse	 Maak het onzichtbare zichtbaar

OBSERV 520 huidanalyse Maak het onzichtbare zichtbaar

01-10-2021

De OBSERV 520 analyseert ook diepere huidlagen en brengt deze aandoeningen haarscherp in beeld.

VERWENNEN Van top tot teen

Veel huidaandoeningen beginnen in de diepere huidlagen en worden pas in de loop van de tijd zichtbaar. De OBSERV 520 analyseert ook diepere huidlagen en brengt deze aandoeningen haarscherp in beeld. De gepatenteerde technologie, die gebruikmaakt van speciale fluorescentie en gepolariseerd licht, geeft ons inzicht in: • Poriestructuur • Diepte van aanwezige lijntjes en rimpels • De elasticiteit van de huid • Doorbloedingsproblemen (couperose, rosacea) • Oppervlakkige en diepliggende pigmentschade • Hoeveelheid talg • Vochtgehalte

Wat zijn Chemische Peelings? Medisch/chemische peelings zijn een dermocosmetische behandeling die de huid op zowel het gezicht als het lichaam helpen te verbeteren. Met de toepassing van chemische actieve ingredienten zijn peelings gebaseerd op het stimuleren van regeneratie en vernieuwing op een versnelde en gecontroleerde manier van de oppervlakkige huidlagen, zodat deze worden vervangen voor een nieuwe, gezonde huid.

ACTIE! Huidscan in combinatie met een peeling voor € 65.-

Hooghout 60, Breda 076-5219964 salon@avancebeautywellness.nl www.avancebeautywellness.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08511 Dina Raamdecoratie