Adverteren werkt!

bruisende zaken

Bij Schietecat moet je zijn

Bij Schietecat moet je zijn

01-11-2021

Schietecat Tweewielers, al 67 jaar dé fietsenspeciaalzaak van Breda. En dat merk je aan alles. Niet alleen aan de bijzonder uitgebreide collectie, maar zeker ook aan de vakkennis en de topservice waar ze bij Schietecat om bekendstaan.

Dé tweewieler- specialist van Breda

“Schietecat Tweewielers is een echt familiebedrijf”, begint eigenaresse Mayke Schietecat haar bevlogen verhaal. “Mijn opa begon het bedrijf zo’n 67 jaar geleden, daarna hebben mijn ouders het jarenlang gerund en sinds een aantal jaar sta ik aan het roer. Maar mijn vader denkt op zijn tijd nog steeds graag met mij mee, dus los van mijn eigen ervaring kan ik ook nog uit zijn kennis en ervaring putten.” Kwaliteit Wat voor fiets je ook zoekt, bij Schietecat Tweewielers slaag je gegarandeerd. “Van stadsfietsen tot (elektrische) scooters en van vouwfietsen en compacte fietsen tot e-bikes en elektrische steps en alles ertussenin, we verkopen het allemaal. Ik durf ons assortiment wel uniek en zeer uitgebreid te noemen. Bovendien verkopen we vrijwel uitsluitend de betere merken, dus we staan ook nog eens voor kwaliteit.” Die kwaliteit stopt trouwens niet bij de fiets, scooter of step die ze verkopen. “Ook de service die wij leveren is kwalitatief zeer hoog, net als onze reparatie- en onderhoudswerkzaamheden die we in onze eigen werkplaats uitvoeren. Wat we doen moet gewoon goed zijn en dat waarderen onze klanten!” Vertrouwen Mayke vindt het erg belangrijk dat klanten vertrouwen hebben in Schietecat. “Ik wil dat mensen denken: ‘bij Schietecat moet je zijn, want daar zit je altijd goed’. Met ons team doen we er dan ook elke dag weer alles aan om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Of ze nu komen voor een nieuwe fiets of voor een reparatie of onderhoud, iedereen is bij ons welkom!”

Bij Schietecat moet je zijn, want daar zit je altijd goed.

Eigenaresse: Mayke Schietecat | Korte Boschstraat 3, Breda | 076-5212830 | info@schietecat.nl | www.schietecat.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).