Adverteren werkt!

bruisende zaken

Wellness voor je haar

Wellness voor je haar

01-11-2021

Kan jouw haar wel wat deskundige zorg en aandacht gebruiken? Dan moet je zeker eens een afspraak maken bij Indulge cuts & colours in hartje Etten-Leur. Bij deze kapsalon draait alles om kwaliteit en aandacht. Eigenaressen Lianne en Trista doen er samen met hun twee medewerksters Kim en Femke alles aan om jou volledig in de watten te leggen en met een mooie coupe weer naar huis te laten gaan. Ik was dan ook erg blij dat ik een Bruisend Bezoek mocht brengen aan Indulge cuts & colors.

Niet alleen een Bruisend Bezoek, maar voor mij ook een spannend bezoek, omdat ik voor het eerst in mijn leven mijn haar zou laten kleuren. Gelukkig werd ik bij aankomst warm ontvangen met een kopje thee en een goed advies over de te kiezen kleur, waardoor ik mij al meteen meer op mijn gemak voelde. Lianne adviseerde mij om mijn haar twee tinten lichtbruin te kleuren, zodat het schrikeffect minder erg zou zijn. Bovendien werd mijn haar voordat ze ermee aan de slag gingen op professionele wijze getest om vast te stellen wat mijn haar nodig heeft op verzorgingsgebied.

Kim startte de behandeling met het zorgvuldig aanbrengen van de aanzetkleur. Hierna hoefde ik slechts een half uur te wachten tot de kleur volledig ingetrokken was. Vervolgens begeleidde Kim mij naar de shiatsu massagestoel waarin ik heerlijk kon ontspannen terwijl zij mijn haar uitspoelde en mij meteen een heerlijke hoofdmassage gaf. Hiervoor gebruikte Kim diverse producten, namelijk: Fuente shampoo Coco, Fuente Truffle wasmassage en een Fuente Coco treat mask (met warme handdoek). Na het uitspoelen werd mijn haar in Inverted Layers geknipt, oftewel softe lagen met sidebangs aan de voorkant. Als finishing touch werd mijn haar nog geföhnd met de stylingmousse van Fuente en vervolgens afgewerkt met de Fuente nature spray. Ik vertrouwde bij dit alles op de vakkennis van Kim en het resultaat is meer dan geslaagd! Bij het afscheid ontving ik nog twee VIP-comeback kaarten, twee monsters van Fuente verzorgings-producten en twee kortingsbonnen, waarmee ik vrienden of familie mee mag nemen. Wat een verwennerij en wat een professionaliteit! Ik raad dan ook iedereen aan om zelf eens een bezoekje te brengen aan Indulge cuts & colours!

Nesia Mamengko

Markt 11, Etten-Leur • 076-5033422 • hairdressers@indulge.nlwww.indulge.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).