Adverteren werkt!

column

Typetrainer

Typetrainer

01-12-2021

Voor oudere leerlingen (na de brugklas) en volwassenen bieden wij een aparte cursus aan genaamd Typetrainer. In tien weken leer je blind typen met tien vingers.

Interesse? Schrijf je nu in voor een cursus. Kijk voor locaties en tijden op de website.

Bespaar Tijd Tegenwoordig gebruikt bijna iedereen de computer. E-mailen, chatten, twitteren, verslagen typen et cetera. Op je werk of thuis, goed en snel kunnen typen is voor iedereen belangrijk. Het bespaart je een hoop tijd. En hoeveel tijd (en geld) gaat er bij een bedrijf niet verloren als iemand met twee vingers moet typen! Ook als je een baan zoekt is het een pre als je blind kan typen.

Wees Efficiënter Je kan niet alleen sneller typen. Uit onderzoek blijkt dat als je blind kan typen, je hersenen zich veel beter kunnen bezighouden met de inhoud van de tekst. Je hoeft dan je aandacht niet te richten op het vinden en typen van de letters. Aangezien er binnenkort op de middelbare scholen een begin wordt gemaakt met het online afnemen van examens, is het ook voor scholieren belangrijk om goed te kunnen typen.

Persoonlijke Begeleiding Om blind te kunnen typen is het nodig om vaak en regelmatig te oefenen. De letters moeten geautomatiseerd worden. Regelmatig oefenen vergt enige zelfdiscipline. Daarom bieden we de mogelijkheid van persoonlijke begeleiding aan.

Bij Typecursus Breda leert Clasin Dehing jou met tien vingers blind typen. De persoonlijke, fysieke lessen worden afgewisseld met online oefenen en wij werken met kleine groepjes zodat we iedereen voldoende aandacht kunnen geven.

Iedereen kan het leren! Schrijf je in en ervaar het zelf.

 

Leer sneller en beter typen, en je hebt er een leven lang plezier van!

06-430 808 32 www.typecursusbreda.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).