Opvallen? Adverteer in Bruist

column

BOTS BOOTCAMP & OBSTACLES

BOTS BOOTCAMP & OBSTACLES

01-03-2022

Bootcamp is de beste allround buitensport die je altijd kan doen. Door een goede opbouw van hardlopen in combinatie met diverse krachtoefeningen, kun je je hele lichaam trainen. Wil je juist meer “core stabilty”, ben je aan het voorbereiden op een mudrun of een hardloopactiviteit? Dan is de bootcamp workout van BOTS jouw training.

Reserveer jouw gratis proefles op onze website

Circuittraining

Spierkracht ontwikkelen en daarnaast ook nog afvallen? Dan raden wij de circuittraining aan. Een workout waarbij je onder begeleiding van instructeurs meegenomen wordt in een reeks aan oefeningen met korte tussenpauzes. Maximaal resultaat zonder kilometers hardlopen.

BBB HIIT

In ons lesprogramma hebben we ook de speciale BBB les. De les waarbij elke dame haar Buik, Billen en Benen traint in combinatie met een High Intensity Interval Training (HIIT). Onze instructrice zorgt voor maximale begeleiding, doordat er maar slecht 10 plaatsen in een BBB les zijn. Schrijf je dus snel in!

Obstacles

Obstacles are the next generation of a total body workout.

Klim in de touwen, over banden muren, hang onder een lowrig en vlieg door de monkeybarr. De combinatie van obstacles waarbij je in een groep elkaar helpt en uitdaagt om jezelf sterker te maken in het bedwingen van obstacles. BOTS heeft een geweldig uitdagend obstaclepark vol met de allernieuwste obstacles die je tegenkomt op elke (internationale) mudrun.

Strijpenseweg 3, Prinsenbeek www.botsbootcamp.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).