bruisende zaken

Naaimachines en meer!

Naaimachines en meer!

01-06-2022

Jolien en Kees leerden elkaar kennen in de naaimachinewinkel van de ouders van Kees. Het was liefde op het eerste gezicht. Toen de vader van Kees overleed, nam het echtpaar de zaak over. Eerst nog in Zeeland, maar zestien jaar geleden kwam de kans om in Breda te starten (de Singerwinkel in de Houtmarktpassage). Vier jaar geleden verhuisden ze noodgedwongen naar het Spinveld en hier zijn ze inmiddels helemaal op hun plek.

In achtendertig jaar hebben Kees en Jolien een schat aan kennis en ervaring opgebouwd. “Specifiek als het gaat om reparatie van borduur- en industriemachines”, vertelt Jolien. “Mensen weten dat ze hiervoor bij Kees moeten zijn. Deze expertise is tegenwoordig zeldzaam en om die reden komen klanten van heinde en verre naar ons toe. Niet alleen vanuit Nederland, maar zelfs uit België, Duitsland en Luxemburg.”

Het walhalla voor creatievelingen

Bij Van Vliet Naaimachines vind je naaimachines in alle soorten en maten, voor zowel huishoudelijk als professioneel gebruik. “We hebben nu ook industriemachines, perfect voor heavy duty werk (bijvoorbeeld leer). Daarnaast hebben we fournituren, heel veel kleuren naai-, borduur- en lockgaren en een uitgebreide collectie wol. Ook beschikken we over een mooie collectie stoffen van kwaliteitsmerken als Mind the Maker, Hilco en La Maison Victor en vellen kunstleer in maar liefst 35 kleuren. En heel bijzonder: de luxe lederen brei- en haakaccessoires van het Deense MUUD.”

Naailessen en workshops

Van Vliet Naaimachines geeft ook naailes en workshops. Hierbij ga je in een klein groepje onder begeleiding aan de slag met een project. Check de website voor meer info. Jolien: “Het is hier altijd gezellig, iedereen is welkom om een kopje koffie of thee te komen drinken. Het is gewoon heel leuk om mensen blij te maken met onze producten en service!”

Alles wat je nodig hebt voor je creatieve uitspattingen

Spinveld 13a-2, Breda | 076-5216827 | info@vanvlietnaaimachines.nl | www.vanvlietnaaimachines.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


BOREK TOTALE LEEGVERKOOP