bruisende zaken

Een begrip in tegels

Een begrip in tegels

01-06-2022

Trendia is een echt familiebedrijf en al meer dan 80 jaar een begrip in Breda en omstreken. Voorheen stond het bedrijf bekend onder de naam Tegel Super Hoornick. Met de nieuwe naam gaat Trendia mee met de moderne tijd. Tegenwoordig staat Frens Hoornick als derde generatie aan het roer van het bedrijf. Samen met zijn gezellige team verwelkomt hij je graag in de vernieuwde zaak.

Trendia is van oudsher een familiebedrijf. Dit jaar bestaat de zaak al 80 jaar.

Geef karakter aan je woning

Met een vernieuwde naam, showroom en assortiment is er voor Trendia een nieuw tijdperk aangebroken. Je bent er aan het juiste adres voor mooie vloer- en wandtegels die passen bij de laatste trends op woongebied. Zo zie je tegenwoordig bijvoorbeeld veel betonlook en houtlook tegels. De showroom is ruimtelijk opgezet en zo ingericht dat je meteen een goed beeld krijgt van het karakter dat de tegels aan een woning geven.

Een compleet pakket

Naast prachtige tegels voor vloeren en wanden, kun je bij Trendia ook rekenen op de allerbeste service. Frens en zijn team weten alles als het op tegels aankomt en adviseren je graag. Wanneer je tegels koopt bij Trendia, kunnen zij ook vakkundige tegelzetters regelen of vloerverwarming laten aanleggen. Je kunt dus rekenen op het complete pakket als het op nieuwe tegels aankomt.

Uniek assortiment aan steenstrips

Trendia is een speciaalzaak op het gebied van wand- en vloertegels. Ook kun je er terecht voor een uniek assortiment aan steenstrips. Vooral baksteenstrips zijn tegenwoordig populair. Met deze steenstrips geef je eenvoudig een industrieel karakter aan een ruimte. Je vindt de steenstrips in de showroom of bestelt ze online via Steenstripwinkel.nl.

De grote showroom van Trendia is dé plaats om inspiratie op te doen voor het nieuwe interieur van jouw woning. Frens en zijn team staan voor je klaar om jou te voorzien van deskundig advies.

Kom langs! Frens en zijn team staan voor je klaar met het juiste advies.

Eigenaar: Frens Hoornick | Spinveld 60, Breda | www.trendia.nl | 076 - 521 38 60 | info@trendia.nl | www.trendia.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).