Colomn

Je gebit even aan de tand voelen….

Je gebit even aan de tand voelen….

01-07-2022

Ben je niet tevreden met je gebit? Door de jaren heen kunnen er veel problemen ontstaan in je mond. Tanden die ooit prachtig wit waren, kunnen verkleurd zijn of zelfs beschadigd raken. Hoe aandachtig je jouw gebit ook verzorgt, tandproblemen zitten in een klein hoekje.

Bel of mail ons en plan een kennismakingsgesprek in Rotterdam of online consult met de specialisten.

Je kunt het uiterlijk van je gebit laten verbeteren, door bijvoorbeeld het plaatsen van implantaten, kronen of bruggen.

Infomeer vrijblijvend naar de mogelijkheden van cosmetische tandheelkunde, zodat je weer ongestoord kunt lachen om een goede grap, zonder schaamte of terughoudendheid. Je lach mag gezien worden! Je wilt persoonlijke aandacht en de beste specialisten, en het liefst ook een ontspannen verblijf. Dat kan via IM Medical Travel... in Turkije!

Behandelingen

Droom je van een stralende glimlach? Lach je tanden weer bloot om te stralen, zonder je te schamen voor jouw gebit. Met behulp van innovatieve technieken, uitmuntende materialen en jarenlange ervaring zorgen onze tandartsen voor jouw mooiste lach.

Tandheelkunde

Zoek je naar een natuurlijke oplossing voor een vollere haardos? Onze chirurgen bieden de meest geavanceerde behandelmethoden voor een betaalbare prijs en met het beste resultaat om inhammen en kaalheid tegen te gaan. Hiermee zijn uw zorgen over haaruitval verleden tijd.

Haartransplantatie

Wil je weer een heldere blik op jouw toekomst? Onze oogspecialisten bieden voor ieder oog een oplossing. Wat voor jouw oog het beste is, bepalen we samen en is afhankelijk af van jouw oogsterkte, leeftijd en leefstijl. Ontdek na een vooronderzoek of een ooglaserbehandeling of lensimplantatie mogelijk is!

Ooglaseren

Onze specialisten verzorgen behandelingen op medisch-cosmetisch gebied. Kwaliteit, vakkundigheid en gegarandeerd resultaat staan op nummer één. Of het nu een kleine onvolkomenheid is of iets waar je al jaren last van hebt, wij leggen alles duidelijk uit, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Cosmetische behandelingen

IM Medical Travel is opgericht door Ilona Benders, nadat ze twaalf jaar werkzaam was in de medische sector in Turkije. Ilona beschikt over veel ervaring en expertise op het gebied van medische en cosmetische behandelingen. Ze spreekt de Turkse taal vloeiend.

IM Medical Travel biedt medische reizen aan die betaalbaar zijn én op kwalitatief hoog niveau. Doordat arbeidskosten veel lager liggen, kunnen behandelingen een stuk goedkoper worden uitgevoerd zonder in te boeten op kwaliteit.

IM Medical Travel ontzorgt jou volledig, zodat je een gespecialiseerde medische behandeling kunt koppelen aan een ontspannen minivakantie aan de Turkse westkust, terwijl je tot zestig procent bespaart op jouw doktersrekening.

Middenbeemsterstraat 46, Tilburg ( +31)85-1307679 info@immedicaltravel.com www.immedicaltravel.com

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


03561 Hoorservice Schram