Opvallen? Adverteer in Bruist

column

LIN’S, LEONIDAS BREDA

LIN’S, LEONIDAS BREDA

01-08-2022

Bij ons geniet u van luxe Bacchi’s koffie, smaakvolle Or Tea? en heerlijke Callebaut warme chocolademelk in zeven smaken. Voor de lekkere trek is er een ruime keuze aan gebak (onder andere van Teurlings Patisserie), Luikse wafels en vooral heel veel Leonidas-chocolade, die wij als enige in Breda verkopen. Met meer dan tachtig verschillende smaken in ons Leonidas chocolade-assortiment is er voor ieder wat wils!

LEONIDAS BREDA

Weer terug in het mooie Breda! Vier jaar geleden zijn we gestart met het eigen ontwikkelde horecaconcept Lin’s met als middelpunt de verleidelijke winkel met Belgische chocolade en bonbons van Leonidas. Wie kent die heerlijke ‘witte bonbon met noot’ nu niet? Een combinatie van horeca en winkel; rustig genieten in onze luxe lounge van onze heerlijke producten (een met zorg samengesteld zoet assortiment) en daarna nog wat lekkers uitzoeken om mee naar huis te nemen. Ons motto is Genieten!

PROEVERIJEN

Gezellig uitje met vrienden of iets te vieren? Boek een proeverij! Weer terug in de wintermaanden, de Dip in Heaven: een plateau vol zoetigheden, met keuze uit 7 verschillende chocolade dips, echt hemels! Liever een Lin’s, chocolade, wafel of zomers de ijsproeverij? Op onze website www.Linsbreda.nl vindt u meer informatie.

Tot ziens bij Lin’s, Leonidas Breda!

Halstraat 17, Breda | 076-8200912 | www.linsbreda.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10997 - Cafetaria de Toren