bruisende zaken

De kracht achter de vracht

De kracht achter de vracht

01-09-2022

Heb je wat te verhuizen binnen Nederland of internationaal? Moeten er spullen worden vervoerd of opgeslagen? Is er een pand dat ontruimd dient te worden? Of heb je wellicht een verhuislift nodig? Voor al dit soort zaken (en meer!) moet je bij De Vrachtpatser zijn. “Wij zijn de kracht achter jouw vracht”, aldus eigenaar Marcel Jorissen.

M arcel is met recht trots op wat hij in anderhalf jaar tijd heeft neergezet. “Vorig jaar januari begon ik als eenpitter, maar inmiddels werken we al met een leuk team van tien mannen”, vertelt hij. “En wat destijds begon met slechts één bus, is nu al uitgegroeid tot een groter wagenpark, inclusief verhuislift met een lengte van maar liefst achttien meter waarmee we eenvoudig een vracht tot 250 kilo omhoog kunnen krijgen.”

Particulier & zakelijk

Met De Vrachtpatser richt Marcel zich zowel op de particuliere als de zakelijke markt. “Zo zijn er ook steeds meer bedrijven die ons inhuren voor zakelijk transport, montage en opslag. Dat zorgt er meteen voor dat ons werk zo leuk en afwisselend is. De ene keer staan we bij iemand thuis persoonlijke spulletjes in te laden, terwijl we een dag later nieuw kantoormeubilair afleveren bij een van onze zakelijke klanten.” Om wat voor klant het ook gaat, de werkwijze van De Vrachtpatser is altijd hetzelfde. “Klanten hebben altijd te maken met één vast aanspreekpunt, dat ben ik. En als het ook maar even mogelijk is, ga ik persoonlijk bij de klant langs om te zien wat er moet gebeuren waarna ze een vrijblijvende offerte van mij krijgen. Een vaste prijs die vervolgens ook niet meer verandert, dus geen vervelende verrassingen achteraf.”

Stapje extra

Bovendien zetten ze bij De Vrachtpatser net even dat stapje extra voor hun klanten. “We zijn een fullservice-bedrijf. Moet er iets gemonteerd worden? Dan doen we dat. En is er nog iets anders wat we voor de klant kunnen betekenen? Dan ontzorgen wij waar mogelijk. En dat alles op gemoedelijke, transparante en typisch Brabantse wijze.”

www.devrachtpatser.nl | 06-11431571 | De Vrachtpatser | @devrachtpatser

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


03561 Hoorservice Schram