Opvallen? Adverteer in Bruist

bruisende zaken

Bewust bezig zijn met je bedrijf? TvdW denkt al 18 jaar met je mee!

Bewust bezig zijn met je bedrijf? TvdW denkt al 18 jaar met je mee!

01-09-2022

Als mkb’er bent u vanzelfsprekend op zoek naar een adviseur die van aanpakken weet. En die hebben wij! Doordat wij continu bij u betrokken zijn, zorgen wij voor een beter en altijd actueel inzicht, waarbij u en uw onderneming zeker gebaat zullen zijn. En dat gegarandeerd binnen het budget dat u nu betaalt voor uw jaarrekening.

Tussentijdse cijfers van uw onder-neming vormen een leidraad bij het nemen van beslissingen. Daarom is het belangrijk uw financiële situatie goed in kaart te hebben. Het is soms lastig om dit zelf continu inzichtelijk te houden, maar zinvol is het zeker. Vandaar dat wij u hier graag bij helpen! Wij houden een vinger aan de pols wanneer rentabiliteit achterblijft en gaan op zoek naar mogelijke oorzaken. Wij denken met u mee en bieden u een advies-op-maat over hoe u uw onderneming financieel gezond kunt houden of kunt krijgen. Wij begrijpen dat u, als ondernemer, zich vooral op uw omzet richt en daarbij minder oog heeft voor bijvoorbeeld de marges en indirecte kosten. Met onze vakkennis in de mkb-branche staan wij graag voor u klaar om u aan de hand van uw cijfers bewust te maken van uw financiële situatie en u de richting te wijzen naar betere resultaten.

Meer weten over onze diensten? Loop gerust binnen en als zoete uitnodiging is er uiteraard een koekje voor bij de koffie of thee.

Administratie- & Advieskantoor voor MKB en ZZP Margrietstraat 95, Waalwijk | 0416 - 337793 info@twanvandewiel.nl | www.twanvandewiel.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10986 - Pruysen Parket