Column

Geef uw huid deze zomer ook de perfecte GLOW!

Geef uw huid deze zomer ook de perfecte GLOW!

01-09-2022

Toskani heeft een absolute primeur met de prachtige liposomatische peelings.

Liposomatische peelings zijn uniek!

Liposomen zijn kapsels die als transportmiddel dienen om de actieve stoffen in de huid te brengen. Dankzij de kleine minibolletjes kunnen de actieve werkstoffen ze bijzonder snel tot in de diepste lagen van de opperhuid dringen. Door dit proces is het niet nodig dat de peel hoge percentage zuren bevat, hierdoor kan de liposomatische peel wekelijks worden ingezet. Dit maakt dat de peel veel effectiever is. Daarnaast heeft de Liposomatische Peel geen downtime en kan het tot huidtype 6 worden toegepast (zelfs bij zwangere dames!). Ze mogen het hele jaar door toegepast worden, dus ook gedurende de zomermaanden.

De peelings zijn er in 4 varianten: glycolzuur, melkzuur, salicylzuur en amandelzuur. In een behandeling worden er altijd 2 zuren met elkaar gecombineerd om de effectiviteit te verhogen.

Daardoor zijn de peelings ook multi inzetbaar bij:


• Acne/onzuivere huid
• Hyperpigmentatie
• Milde tot matige rimpels
• Doffe huid

Het heeft de volgende voordelen; Je huid krijgt direct een fantastische glow Kan gecombineerd worden met vrijwel iedere andere behandeling Mag toegepast worden op de zongebruinde huid Heeft een antibacteriële werking Versnelt de celdeling Egaliseert de huidtint Mag toegepast worden tijdens zwangerschap en lactatie Reguleert de talgproductie Werkt hydraterend Versterkt de huidbarriere Exfolieert de huid Ideale peeling als voorbereiding op een diepere peel

Avance Beauty & Wellness

Hooghout 60, Breda 076-5219964 salon@avancebeautywellness.nl www.avancebeautywellness.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


06258 Brocks Homeopathie