Opvallen? Adverteer in Bruist

bruisende zaken

Keizerlijke privésauna te Kapellen

Keizerlijke privésauna te Kapellen

01-09-2022

Napoleon Suite is een heerlijke en luxueuze privésauna in een oude orangerie. Terwijl u in alle rust geniet, kijkt u vanachter grote ramen uit over een klassieke privétuin. Het gebouw ademt de luxe van barok. U hoort én ziet niemand. Tijdens uw verblijf bent u de keizer van uw eigen domein.

Overnachten in de Napoleon Suite

Echt genieten betekent dat u even niet aan morgen hoeft te denken. Blijf daarom de hele nacht genieten in de Napoleon suite en sluit af met een keizerlijk ontbijt en een onvergetelijk glas champagne. Wat is in het pakket inbegrepen? • Heerlijk genieten tussen 22.00 en 10.00 uur • Genieten in de sauna tot 24 uur met een fles champagne Ruinart • Keizerlijk ontbijt met champagne Harton om 9.00 uur • Voor 2 personen € 560,-

Kijk voor meer informatie over onze UNIEKE ARRANGEMENTEN op de website!

Kapellen, België | + 32 495 82 88 41 | www.privesauna-napoleonsuite.com

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).