Opvallen? Adverteer in Bruist

bruisende zaken

Een briljante keuze…

Een briljante keuze…

01-09-2022

Wat zo’n acht jaar geleden begonnen met een winkel in tafels van pallethout, is inmiddels uitgegroeid tot een allround onderneming waar ze je van a tot z kunnen ontzorgen op het gebied van ontwerp- en bouwprojecten, je interieur en je tuin. Dit alles onder de overkoepelende naam BrilliantChoice. “Want wie voor ons kiest, maakt een briljante keuze”, aldus eigenaar Ger Spronk.

Het begon dus ooit met Palletwoord Interiors”, vertelt Ger. “Er bleek echter minder vraag naar tafels van pallethout dan verwacht, vandaar dat we de overstap maakten naar exclusieve boomstamtafels en ons steeds verder gingen specialiseren.” Langzaamaan veranderde het zo in een complete interieurzaak en besloten ze om een binnenhuisarchitect in dienst te nemen. Daarna volgde een bouwkundig architect en, onder de noemer Ontwerpers en Makers Van Goeden Huize, de start van een eigen bouwbedrijf waarmee ze werken aan een breed scala aan ontwerp- en bouwprojecten. “Het enige wat nog ontbrak was de tuin. Vandaar de bewuste keuze om flagshipstore te worden van het Spaanse merk Vondom dat is gespecialiseerd in exclusief buitenmeubilair. Het is dus niet zomaar een samenraapsel van bedrijven, we hebben er echt een paar jaar hard voor gewerkt om met een team van vakmensen te komen waar we nu staan.”

Volledig ontzorgen

“Van de elektra tot het metselen van muren en van je interieur tot exclusieve binnen- en buitenverlichting, om maar wat voorbeelden te noemen, we verzorgen het allemaal. Daarbij staan het leveren van kwaliteit en de hoogst mogelijke servicegraad altijd zeer hoog in het vaandel. Met het bouwbedrijf focussen we ons weliswaar op de regio, maar wat die andere takken van sport betreft, beperken we ons allang niet meer alleen tot Nederland. Onze uitdaging is elke dag weer om al onze klanten zo volledig mogelijk te ontzorgen, of ze nu komen voor een enkele stoel of een compleet project maakt wat dat betreft niet uit. Iedereen is bij ons meer dan welkom.”

Het leveren van kwaliteit en de hoogst mogelijke service staan hoog in het vaandel

Spinveld 22A, Breda | Tel . 06 51 36 28 78 | Eigenaar: Ger Spronk www.ontwerpersenmakers.nl | www.palletwood-meubels.nl | www.vondom-x-pw.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


09805 - De Bell Schilderwerken