Opvallen? Adverteer in Bruist

bruisende zaken

Het mooiste aandenken ben jezelf!

Het mooiste aandenken ben jezelf!

01-09-2022

Er is geen mooiere herinnering dan een beeld van je eigen handen en lichaam. Het is eeuwig en uniek.

Hand- en bodycasting betekent het kopiëren van een lichaamsdeel, welke daarna gegoten wordt in een kunsthars en afgewerkt. Het is een methode om een levensecht 3D kunstbeeld te maken van je eigen lichaam. Bekende handcasting zijn bijvoorbeeld de familiekransen, maar ook de familie hart-vorm, de generatiebeelden en de babyhandjes. Naast deze handenkunstwerken, kan bodycasting nog veel meer zijn. Denk bijvoorbeeld aan zwangere buiken, de baby Belly Bowl, torso’s. De afweking van een kunstbeeld kan in vele verschillende kleuren. Brons, goud en koper zijn de meest gebruikte afwerkingen. Bij de afspraak voor de afdruk nemen we samen door welke kleur en afwerking je wilt. In principe vinden de afspraken voor het maken van de afdrukken plaats in mijn atelier in Prinsenbeek. Maar indien het niet meer mogelijk is om naar mijn atelier te verplaatsen, dan kom ik op locatie.

Heb je interesse of heb je vragen? Stel ze gerust. Ook op de website kun je al veel informatie en beeldmateriaal vinden.

Eigenaar: Francine Lamers | Meester Bierensweg 55, Prinsenbeek 06-54357135 | www.ateliermakingmemories.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


09805 - De Bell Schilderwerken