column

Professionele ogen die weten van huizen, verkoop en styling!

Professionele ogen die weten van huizen, verkoop en styling!

01-10-2022

Een goede indruk maken met je woning of bedrijfspand in binnen- en buitenland? Soms kun je daar wel wat hulp bij gebruiken. Hulp die interieur- en verkoopstyliste Marion Boodie kan bieden.

Als interieurstyliste weet Marion perfect de wensen van haar klanten te vertalen naar een passend interieur. “Het start met een intakegesprek en dan is het ontzettend belangrijk om te luisteren naar de wensen van de klant. Het gaat immers om de ‘wants, needs and must haves’.” Styled by Jom realiseert interieurplannen, geeft advies op locatie en biedt shoppen met styliste als aankoopbegeleiding.

Bij verkoopstyling laat Marion zich minder leiden door de wensen van de klant, omdat je maar één keer de eerste indruk kunt maken. Ze zorgt ervoor dat de sterke punten van een woning goed uitkomen. Een leegstaande woning of modelwoning? Door een combinatie van kartonnen en echte meubels en accessoires is de woning in korte tijd verkoopklaar. Mede doordat Marion ook een aantal jaren werkzaam is geweest in de makelaardij, weet zij een woning juist te presenteren.

Kijk op www.styledbyjom.nl of bel 06-44029928 voor een vrijblijvend gesprek of een afspraak

Meer weten? Neem dan eens een kijkje op facebook, instagram of www.styledbyjom.nl of bel voor een vrijblijvend gesprek.

Styled by Jom | Marion Boodie 06-44029928 | info@styledbyjom.nl www.styledbyjom.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


06258 Brocks Homeopathie