Opvallen? Adverteer in Bruist

bruisende zaken

De rijschool voor Breda, Tilburg e.o.

De rijschool voor Breda, Tilburg e.o.

01-11-2022

Wil jij goed en veilig leren rijden? Dan moet je bij Kootstra Rijopleidingen zijn. Of je nu komt voor je auto- of motorrijbewijs, je bromfiets-, C1- of aanhangwagenrijbewijs, het enthousiaste team van Kootstra doet er samen met jou alles aan om dat rijbewijs te halen.

WE LESSEN OOK ELEKTRISCH! MAAK NU EEN AFSPRAAK!

Kwaliteit

Naast alle rijlessen biedt Kooistra Rijopleidingen ook camper- en caravantrainingen. Tevens ben je er voor een theoriecursus aan het juiste adres. “Waarom je voor ons moet kiezen? Omdat wij staan voor kwaliteit, bij alles wat wij doen!” Nieuw bij Kootstra Rijopleidingen is dat sinds kort ook de mogelijkheid wordt geboden om te lessen in een elektrische auto. “Wij zijn één van de eersten in de regio waar dit kan. Elektrisch rijden is de toekomst en daar spelen wij maar al te graag op in.”

Kootstra Rijopleidingen | Mathenessestraat 59, Breda Tel . 088-9800300 | www.kootstrarijopleidingen.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


09805 - De Bell Schilderwerken