Bruisende zaken

Renoveren of  nieuwe aanbouw?

Renoveren of nieuwe aanbouw?

01-11-2022

Renoveren is een kunst op zich, een discipline welke Ontwerpers & Makers van Goeden Huize tot in de puntjes beheerst. De ambachtelijke expertise waarmee we een nieuwe aanbouw bouwen, passen we ook toe bij de renovatie van uw woning. Elke verbouwing wordt even zorgvuldig voorbereid en uitgevoerd als een nieuwbouwproject. Met stylistische nauwgezetheid en vakkundige precisie inzake hedendaags woon- en leefcomfort.

Gepersonaliseerd

De restyling van uw woning of uw interieur, de uitbreiding van uw woon- of werkruimte, de vernieuwing van uw keuken of badkamer, uw woning aanpassen aan de nieuwe energienormen. Welke renovatie u ook op het oog hebt, Ontwerpers & Makers van Goeden Huize staat garant voor correcte afspraken, een nauwgezette opvolging, een professionele na-service en de bijbehorende . Als u wilt weten wat dat praktisch inhoud, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak en kennismaking.

Afspraken

Ontwerpers & Makers van Goeden Huize stelt zich garant voor snelle, adequate oplossingen. We streven naar heldere, all-in prijsoffertes.

Totaalconcept

Met goede afspraken en de inzet van een gespecialiseerd team van ontwerpers, projectleiders, interieurarchitecten… zo werkt Ontwerpers & Makers van Goeden Huize uitsluitend met de beste vakmensen in eigen beheer, met respect voor uw privacy!

Vrijblijvende afspraak en kennismaking

SPINVELD 22A | 4815 HS BREDA T . 06 - 41 82 76 9 8 T. 06 - 51 36 28 78 www.ontwerpersenmakers.nl info@ontwerpersenmakers.nl FB: OntwerpersenMakers

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10997 - Cafetaria de Toren