column

Wat is Klassieke Homeopathie?

Wat is Klassieke Homeopathie?

01-02-2023

Klassieke homeopathie is een eeuwenoude natuurlijke, holistische geneeswijze. Dat wil zeggen dat wordt voorgeschreven op het totale beeld van de persoon, samen met de klacht of ziekte. Met klassieke homeopathie wordt de oorzaak van ziekte en klachten aangepakt en het herstelvermogen van het lichaam aangespoord tot genezing.

Een homeopathische behandeling is helemaal op u afgestemd. Uw klacht is van belang, maar juist ook u als persoon bent van belang. Ik stel u zowel vragen over uw klachten als over wat er is gebeurd, wanneer, welke omstandigheden er in uw leven zijn (geweest), wat voor ziektes u heeft (gehad) of in uw familie voorkomen dus vooral: wie bent u? Op basis van ons consult kies ik een homeopatisch middel dat bij u en uw klacht(en) past. Dit middel brengt het zelfgenezend vermogen van lichaam en geest terug in balans, zodat het lichaam zichzelf weer kan genezen. Afhankelijk van de klacht kan een probleem of vrij snel opgelost zijn of het heeft wat meer tijd nodig. Na het eerste consult volgt er, na een aantal weken, altijd een vervolgconsult om te evalueren hoe het met u is en bepalen we samen het verdere verloop.

Mijn naam is Collette Janssens en ik ben sinds 2005 Klassiek Homeopaat. Binnen deze prachtige geneeswijze heb ik mijzelf gespecialiseerd op het gebied van Seksueel Geweld. Naast meerdere homeopathische verdiepingen, CEASE, Germaanse Geneeskunde, Voeding en EFT begeleid ik als BewustZijn Coach bij levens en/of gezondheidsvragen. Als ondersteuning werk ik met het Sjamanen Medicijnwiel, de Engelen en mijn Helende Handen. Mijn belangrijkste doel is om mensen te mogen begeleiden op hun pad naar het leven waar zij het meest blij van worden, maar stiekem natuurlijk ook om mijn eigen pad meer en meer te leren kennen en uit te bouwen. Ik zie mijzelf dan ook als een student van het leven.

Wilt u een consult met mij inplannen? Neem dan contact met mij op.

06-55 93 44 29 collette@naturalhealthcenter.nl collettejanssens.nl Hoofdstraat 345A 2171 BH Sassenheim

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10997 - Cafetaria de Toren