bruisende zaken

         Al jaren een begrip voor planten, houten meubels en decoraties

Al jaren een begrip voor planten, houten meubels en decoraties

01-03-2023

“Wij staan voor exclusiviteit en kwaliteit”, vertelt Rene Wawrzyniak trots. Samen met zijn broer, vrouw en dochter runt hij ENRW Trading, speciaalzaak op het gebied van land- en tuinbouwproducten. “Daarin zijn wij echt dé specialist.”

KOM LANGS EN LAAT JE VERRASSEN, TOT BINNENKORT!

Aan ervaring geen gebrek De liefde voor planten en dergelijke is Rene en zijn broer eigenlijk al met de paplepel ingegoten. “Toen we klein waren, gingen we al met onze vader met bloemen en planten langs de deuren, bemanden we in het weekend een bloemenstand en verzorgden we ook de aanleg en het onderhoud van tuinen.” Aan kennis en ervaring dus zeker geen gebrek. Helemaal niet als je bedenkt, dat ook dit bijzondere familiebedrijf zelf alweer zo’n 25 jaar bestaat.

Bijzonder assortiment “Bij ons ligt de focus op de wat apartere producten. Dus niet de dingen die je overal kunt kopen, maar juist exclusieve planten, waaronder heel veel groenteplanten die je niet overal vindt, echt mooie potten en allerlei soorten kruiden om zelf thuis te kweken. Daarnaast hebben we bijvoorbeeld ook een heel leuk aanbod orchideeën en een zeer breed assortiment in potgrond en allerlei soorten voeding om je planten in optimale conditie te kunnen houden. Oftewel: alles voor je planten onder één dak.” Jungle Meubelen Sinds ongeveer twee jaar verkoopt ENRW Trading ook producten van Jungle Meubelen. “Hardhouten meubels die speciaal uit Indonesië worden geïmporteerd. Onder onze klanten was er vraag naar mooie meubels voor in de tuin en als ondernemer speel je dan uiteraard op zo’n vraag in. Bovendien past het merk perfect bij wat wij ook als onderneming uit willen stralen: exclusiviteit en kwaliteit.”

ENRW Trading BV, Haagweg 22, Breda | 076-5300702 | www.enrwtrading.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


09805 - De Bell Schilderwerken