Opvallen? Adverteer in Bruist

bruisende zaken

Hier start jouw rijopleiding

Hier start jouw rijopleiding

01-03-2023

Wil jij goed en veilig leren rijden? Dan moet je bij Kootstra Rijopleidingen zijn. Of je nu komt voor je auto- of vrachtwagenrijbewijs, het enthousiaste team van Kootstra doet er samen met jou alles aan om dat rijbewijs te halen.

WAAROM KOOTSTRA RIJOPLEIDINGEN?

Naast alle rijlessen biedt Kooistra Rijopleidingen ook veiligheids- en logistieke opleidingen. Tevens ben je er voor een theoriecursus aan het juiste adres. “Waarom je voor ons moet kiezen? Omdat wij staan voor kwaliteit, bij alles wat wij doen!” o Lid van de VRB en BOVAG o Ervaren rij-instructeurs en direct starten o Scherp actiepakket en betaling in termijnen mogelijk o Wij verzorgen ook faalangstinstructie en speciale lessen voor mensen met autisme/ADHD o We geven ook rijles in de avonden en op zaterdag o Wij verzorgen maandelijks een theoriecursus in Breda o Rijlesplanner en Rijbewijsapp! Altijd inzage in jouw planning.

Beroepsopleidingen Om voorop te blijven lopen in de opleidingsbranche zijn we voor de beroepsopleidingen een voor West-Brabant unieke samenwerking aangegaan met Dek Opleidingen. o Taxiopleiding o Camperrijbewijs C1 o Vrachtwagen o Vrachtwagen Theorie o Vrachtwagen met aanhanger o Code 95

Kootstra Rijopleidingen | Mathenessestraat 59, Breda 088-9800300 | www.kootstrarijopleidingen.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


06258 Brocks Homeopathie