Opvallen? Adverteer in Bruist

bruisende zaken

Tao Geomantie

Tao Geomantie

01-06-2023

Herken jij dat gevoel, dat je een huis of ruimte binnenloopt en je je er zonder duidelijke reden niet prettig voelt? Zo erg zelfs dat je die ruimte gaat mijden? Of dat er veel ruzie in huis is, zonder dat je daar echt een oorzaak voor kan noemen? Dan is de kans groot dat de energie ‘vervuild’ is.

“Gelukkig is daar altijd wat aan te doen”, vertelt Jan van der Linden, eigenaar van Kristallen Wereld in Breda. “Via Tao Geomantie kan ik deze energetische vervuiling opsporen en de energie omzetten in positieve, revitaliserende energie.” Jan rondde onlangs, onder supervisie van de Grandmaster Jes T.Y. Lim, zijn eerste Tao Geomantie opleiding af bij Tao Geomantie Teacher-Master ir. Aniel Ramjanam en gaat binnenkort verder met opleiding Tao Geomantie twee en drie. Daarmee is hij één van de eersten in Nederland die zich op dit vlak heeft gespecialiseerd. “Wereldwijd zijn dat tot nu toe slechts een paar honderd mensen. Tao Geomantie is dus nog relatief onbekend, maar ik hoop dat daar snel verandering in komt, aangezien het juist zo hard nodig is dat mensen op een fijne, gezonde en leefbare plek kunnen wonen en/of werken. Hiervoor is het nodig dat trauma’s in de aardlagen en de daarop staande gebouwen geheeld en gerevitaliseerd worden.” Maar wat is dat nou precies, energetische vervuiling? “Daarbij kun je bijvoorbeeld denken aan plaatsen waar wateraders, oude graven, heksenverbrandingen en bombardementen zijn geweest. Maar ook zogenaamde blackstreams, oftewel ondergrondse gassen door rottende veenlagen, kunnen effect op een plaats hebben. Iets wat je kunt voelen, maar dan waarschijnlijk zonder te weten wat er aan de hand is.” Heb jij het idee dat er bij jou in huis, of eventueel op je werkplek, zoiets aan de hand zou kunnen zijn, neem dan zeker contact op met Jan. “Om te beginnen maak ik dan aan de hand van een plattegrond een scan van de woning en het perceel om vast te kunnen stellen hoe ik de cleaning het beste aan kan pakken. Na de daadwerkelijke cleaning is het resultaat dat je weer een vitaal huis of een vitale werkplek hebt, waar de energie positief is en jij je weer goed voelt.”

Nieuwe Ginnekenstraat 21, Breda | 06-53686702 | www.kristallenwereld.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08074 - Boxspring Etten-Leur