bruisende zaken

Het lekkerste ijs én…  overheerlijke broodjes

Het lekkerste ijs én… overheerlijke broodjes

01-03-2024

Cas en Wes van Gaalen… twee broers met een droom om samen te ondernemen. Een droom die zo’n twee jaar geleden in vervulling ging met de start van De IJsbroers en die slechts een half jaar later zelfs nog verder werd uitgebreid met de opening van broodjeszaak het Blushok. En daar blijft het niet bij, wat de ondernemende broers betreft, want van de zomer staat alweer de volgende uitbreiding op de planning: een locatie in het nieuwe stadspark ’t Zoet.

“Het begon dus ooit met De IJsbroers”, vertellen de broers enthousiast. “We wilden al langere tijd graag samen ondernemen en zagen een kans in het concept van de ijsrollen. Typisch Thais streetfood dat destijds in Nederland nog niet echt bekend was, maar dat wij meteen heel tof vonden.” Lang verhaal kort: ze leerden de techniek van het maken van ijsrollen op een tot -30 graden gekoelde teppanyaki plaat en staan hiermee sindsdien op feesten en partijen, festivals en braderieën. “Oftewel, het is een enorm succes. Niet zo vreemd overigens, want volgens ons maken wij het lekkerste ijs, op de meest unieke manier!” En daar bleef het niet bij voor de enthousiaste ondernemers. Toen slechts een half jaar later de kans om in een voormalige machinekamer met blusinstallaties een broodjeszaak te gaan runnen op hun pad kwam, grepen ze ook die samen met beide handen aan. “Sindsdien is het Blushok the place to be voor de lekkerste broodjes van Breda, uitsluitend bereid met verse en huisgemaakte producten. En dat proef je!” Voor nu dus nog alleen bij het Blushok, maar vanaf de zomer óók bij de nieuwe locatie in stadspark ’t Zoet. “Want ook daar krijgen wij ons eigen plekje voor de verkoop van onze broodjes en natuurlijk de unieke ijsrollen.”

the place to be voor de lekkerste broodjes en ijs van Breda

De IJsbroers & het Blushok | Eigenaren: Cas en Wes van Gaalen | Spinveld 66 A5, Breda | 06-34371888 / 0 6-12586168

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08511 Dina Raamdecoratie