column

Waarom adverteren? Omdat uw bedrijf het verdient om gezien te worden!

Waarom adverteren? Omdat uw bedrijf het verdient om gezien te worden!

01-03-2024

In maart viert Nederland Bruist haar 18-jarig jubileum. Wat ooit begon in Breda met onze eerste uitgave genaamd “Breda Bruist”, is Nederland Bruist gegroeid tot maandelijks 35 edities verspreid over Nederland, België en Spanje. Hier zijn we enorm trots op. Als crossmediale uitgeverij bieden we niet alleen de mogelijkheid om jouw bedrijf te laten schitteren in ons magazine, maar kunnen we ook ondersteunen op het gebied van sociale media, website- en webshopontwikkeling, en het creëren van een merkidentiteit.

Vaak wordt mij de vraag gesteld waarom adverteren in Bruist een goede keuze is?

In de snel veranderende wereld van marketing en reclame, waar digitale kanalen vaak de boventoon voeren, blijft adverteren in magazines een krachtige en relevante strategie voor merken van alle soorten en maten. Terwijl online advertenties snel voorbij kunnen scrollen en sociale media-feeds een constante stroom van informatie bieden, bieden magazines een waardevolle tegenhanger: een tastbare connectie met je publiek! Een ander voordeel van adverteren in magazines is de visuele impact die je kunt bereiken. Doordat Bruist een full-color magazine is, val je als adverteerder niet alleen goed op maar word je ook vaak goed herinnerd. Of het nu gaat om prachtige modefotografie, gedurfde grafische vormgeving of verbluffende productafbeeldingen, Bruist biedt een podium waarop je merk tot leven kan komen en je verhaal kan vertellen op een manier die bijblijft bij de lezers.

Maar het gaat niet alleen om wie je bereikt, het gaat ook om hoe je ze bereikt. Magazines bieden een unieke omgeving waarin je advertentie de aandacht kan trekken en een blijvende indruk kan maken. Terwijl online advertenties soms kunnen verdwijnen in een zee van afleiding, bieden magazines lezers de mogelijkheid om zich te concentreren, te bladeren en zich te verdiepen in de inhoud. Hierdoor krijgt je advertentie de kans om op te vallen, te inspireren en een emotionele verbinding te creëren met je merk.

Ten slotte bieden magazines iets wat online advertenties vaak missen: een tastbare ervaring. Een magazine is iets wat lezers kunnen vasthouden, doorbladeren en bewaren, waardoor je advertentie een langer houdbaarheidsniveau heeft dan een vluchtige scroll op een scherm. Door te adverteren in een magazine kun je je merk letterlijk in de handen van je publiek leggen, waardoor een tastbare verbinding ontstaat die veel verder gaat dan pixels op een scherm. Kortom, adverteren in Bruist biedt een unieke kans om je merk te presenteren aan een gerichte doelgroep, in een omgeving waar je advertentie opvalt en een blijvende indruk achterlaat. Het is een strategie die niet alleen effectief is, maar ook een waardevolle aanvulling vormt op een uitgebalanceerde marketingmix. Dus de volgende keer dat je op zoek bent naar een manier om je boodschap over te brengen aan je publiek, overweeg dan de kracht van adverteren in Bruist! Met bruisende groet, Lorenzo Bossers Sales Manager Nederland Bruist +31 6 42 72 05 54

Ontdek Bruist Online “Wist je dat wij naast Bruist ook Bruist Online hebben? Met Bruist Online kunnen wij jou als ondernemer ontzorgen op het gebied van social media beheer, het bouwen van een website en/of webshop, en het creëren van een eigen brand identity.”

Benieuwd naar onze unieke mogelijkheden? Maak dan nu een afspraak!

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


03561 Hoorservice Schram