bruisende zaken

Liana wijst je de weg

Liana wijst je de weg

01-04-2018

Op een respectvolle manier met elkaar in gesprek gaan om er zo samen voor te zorgen dat een scheiding zo goed mogelijk verloopt en beide partners weer een goede nieuwe start kunnen maken, dat is waar Liana de Ruiter zich elke dag weer voor inzet

“Ik help mensen samen op weg naar een nieuw leven apart van elkaar.”


Deskundig partner

“Als je er vroeger voor koos om te scheiden betekende dit vrijwel automatisch dat je via advocaten met elkaar de strijd aanging. Gelukkig zijn er tegenwoordig meer mogelijkheden en kun je ook kiezen voor een gezamenlijk mediationtraject. Een scheiding is een ingrijpende gebeurtenis en dan is het fijn als er iemand is die je helpt antwoord te krijgen op alle vragen. En daar kom ik als bemiddelaar om de hoek, als deskundige partner die begrip heeft voor de situatie, die de bijbehorende onzekerheden over bijvoorbeeld financiën, pensioenen, alimentatie, en een nieuwe woning wegneemt en die je verder begeleidt in dit proces.”


Kinderen

“Ook onzekerheden op het gebied van de kinderen komen zeer veel voor. Zij mogen er natuurlijk niet de dupe van zijn dat hun ouders gaan scheiden. Vandaar dat ik altijd bemiddel met heel veel aandacht voor de kinderen. Indien gewenst – door zowel ouders als kinderen – ga ik zelfs een een-op-eengesprek aan met de kinderen om te horen hoe zij zich door alles voelen en wat zij het liefste zouden willen. Wensen die ik vervolgens vertaal naar de ouders om wederom samen tot de beste oplossing te komen.”


Waarom mediation?

“Mediation kan je een hoop kopzorgen schelen en houvast geven in een onzekere periode. Dat voor elkaar krijgen is voor mij elke dag weer de uitdaging in mijn werk, net als het ontzorgen van mijn cliënten. Tijdens de gesprekken is er naast het zakelijke aspect ook ruimte voor de emotionele kant van de scheiding en dat maakt  mijn werk ontzettend  waardevol.”


U kunt altijd contact opnemen voor een afspraak of een vrijblijvend

oriënterend gesprek. Dat kan per e-mail via mail@lianaderuiter.nl

of telefonisch via 076-3020017.

Meer informatie vindt u op www.lianaderuiter.nl


Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


03561 Hoorservice Schram