bruisende zaken

Happy Tosti zorgt voor happy vibe

Happy Tosti zorgt voor happy vibe

01-05-2018

Lekker eten en sociaal ondernemen, bij het onlangs geopende Happy Tosti aan de Veemarktstraat in Breda bewijzen ze dat dit een perfecte combinatie is. “Iedereen wordt hier happy van!”

Nieuwsgierig? Kom dan gewoon eens zelf een kijkje nemen.

Franchise in Breda
“Het concept van Happy Tosti bestaat al zo’n drie jaar”, steekt David Golverdingen van wal. “Wat destijds begon met één vestiging in Den Haag, is inmiddels uitgegroeid tot franchiseconcept met meerdere vestigingen.” 1 maart jongstleden opende hij de deuren van de eerste franchise in Brabant. “Nu is het aan ons om Happy Tosti ook in Brabant tot een begrip te gaan maken en iedereen hier te ‘besmetten’ met onze ‘happy vibe’.”

Wat houdt het concept precies in?
“Happy Tosti is een sociaal lunchrestaurant waar we werkplekken creëren voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Ruwe diamanten die wij hier laten schitteren door ze structuur te geven en de mogelijkheid te bieden om te leren op een echte werkvloer. Hierbij worden ze uiteraard zeer goed begeleid door een ervaren jobcoach. Geweldig om daar mijn steentje aan bij te mogen dragen.”

Goed eten van topkwaliteit
“Maar los van dat alles is Happy Tosti ook gewoon een lunchroom waar je terechtkunt voor ontbijtjes, de lekkerste tosti’s, salades, soepen, panini’s, verse sappen en nog heel veel meer. Goed eten van topkwaliteit, dat is waar wij voor staan. En dat in een bijzondere setting met bijzondere mensen en een bijzondere aankleding. Alleen de schommels die in onze zaak hangen zorgen al voor een ‘happy vibe’. 

 

Ons topteam staat zeven dagen per week voor je klaar.

Eigenaar: David Golverdingen  |  Veemarktstraat 3 Breda  |  06-15180319   |  www.happytosti.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


03561 Hoorservice Schram