bruisende zaken

Fun, Focus & Feel Good

Fun, Focus & Feel Good

01-05-2018

Iedereen is tegenwoordig druk. Druk met werk, druk met het gezin, druk met alles wat je denkt te moeten. Maar eigenlijk, als je heel eerlijk bent, voel je jezelf helemaal niet de topvrouw die je wilt zijn.

Gun jezelf een leuker en relaxter leven

Je leven is uit balans en je zit steeds vaker niet lekker in je vel. Er moet iets veranderen. Daar kan Leila je bij helpen...

 

Feelgood Life Coach
“In mijn coachingspraktijk help ik als Feelgood Life Coach mensen om weer meer balans in hun leven te creëren en zelf in balans te zijn. Ook ik heb persoonlijk door vallen en opstaan ontdekt dat het heel belangrijk is om jezelf bovenaan je to-do lijst te zetten, je goed te voelen en lekker in je vel te zitten. Zo voorkom je stress en een burn-out en heb je meer tijd voor leuke dingen, zoals het waarmaken van je mooiste dromen en je prachtige doelen.”

Feelgood Lifestyle
“Iedereen kan met mij een afspraak maken voor een gratis ‘Coffee Coach Call’. Een boostsessie van dertig minuten via telefoon, skype of facetime, waarbij ik je voorzie van kennis, ideeën en inspiratie zodat jij weer door kunt. Maar je kunt ook een Coffee Coach Call aanvragen als je meer wilt weten over mijn aanbod. Vanuit hier kunnen we kijken welk traject het best bij jou zou passen. Vervolgens gaan we samen werken aan jouw Feelgood Lifestyle!”

Balans
“Behalve een-op-een coaching verzorg ik ook regelmatig trainingen en webinars. Ik wil iedereen die zich bij mij aanmeldt rust en ontspanning bieden en het besef geven dat het allemaal niet zo zwaar hoeft te zijn, dat het leven juist ook zo mooi en leuk kan zijn als je de juiste balans weet te vinden. Ik sta voor fun, focus en feel good in je leven en gun het iedereen om dat te bereiken. Lijkt jou dat ook wat? Neem dan gewoon eens een kijkje op mijn website of maak meteen een afspraak. Tot snel...”


 

 

 

 

Manifest your dreamlife  |  Eigenaar: Leila Claassens  |  www.manifestyourdreamlife.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10997 - Cafetaria de Toren