bruisende zaken

Chi Nieuw bewustzijn

Chi Nieuw bewustzijn

01-05-2018

Winkel voor het nieuwe bewustzijn. Chi, voorheen gevestigd in de Reigerstraat, verhuisde in 2013 naar de Boschstraat 125. Ruim een jaar geleden nam Monique Thérèse Adriaansen de winkel over van Thomas Brand.

Ook verhuur van yoga meditatie ruimtes!

Haar komst ging gepaard met vrolijke bloemen voor de winkel, maar er veranderde meer. 'Het nieuwe bewustzijn', dáár gaat het volgens Monique uiteindelijk om in deze snel veranderende tijd. 

Steeds meer mensen ontdekken dat veranderingen die we graag willen zien, zowel buiten onszelf als in ons privéleven, vanuit ons hart gecreëerd kunnen worden door het eigen scheppend vermogen. Dit innerlijke proces naar onze oorspronkelijke kracht noemen we het nieuwe bewustzijn. 

Vandaar dat de winkel nu de naam 'CHI Nieuw Bewustzijn' draagt, de voormalige naam Chi-levenskracht is niet meer aan de winkel verbonden.

In de winkel zijn de artikelen en in de ruimtes achter de winkel vinden de activiteiten plaats die dit proces naar het bewustzijn kunnen ondersteunen. Zo’n artikel kan zijn een steen, een klankschaal, een boek, een essentiële olie, meditatie- en yoga artikelen, cbd-oliën en inspirerende ontmoetingssessies die ons in ons hart brengen. 

De activiteiten die plaatsvinden zijn: klankschaalconcerten (iedere twee weken), geleide meditaties, buikdanslessen, dansworkshops, didgeridoo- en yogalessen. Ook zijn er nog ruimtes te huur. Het mooie aan de winkel is dat we voor iedereen iets te bieden hebben. Zowel voor iemand die een leuk cadeautje zoekt als voor coaches die producten inkopen voor begeleidingssessies of mensen die onder­steuning zoeken in het proces waar ze doorheen gaan. 

Mensen zien Chi als een rustpunt in de drukke stad. Pas geleden zei een klant: “Wanneer ik hier binnenstap, dan is het alsof ik een heilige plek betreed.” Dat ervaar ik als een mooi compliment dat blijk geeft van de meerwaarde die deze winkel kan hebben voor een stad als Breda. Informatie over de winkel vindt u op www.chinieuwbewustzijn.nl of op de Facebookpagina ChiNieuwBewustzijn.

 

 

 
 

 

 

Boschstraat 125, Breda  |  076-5147031   |  chi.nieuwbewustzijn@gmail.com  www.chinieuwbewustzijn.nl 

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


03561 Hoorservice Schram