bruisende zaken

Levensenergie

Levensenergie

31-08-2018

Ieder mens beschikt over een zelfgenezend vermogen en het niet goed functioneren van lichaam en geest kan het effect zijn van een gebrek aan of blokkades van de levensenergie.

speciale mediumavond Woensdagavond 12 december 2018 in Hotel het trefpunt in Made. 20.00 uur.

Natuurgeneeskundige Petra Busio kan blokkades in deze energie waarnemen en duiden en hiermee de oorzaak van klachten vaststellen

Hoe dan verder? “Als ik de klacht heb vastgesteld, kan ik door energie door te geven het zelfgenezend vermogen bevorderen. Een proces dat altijd start met het (leeg) laten praten van de cliënt en het achterhalen van diens voorgeschiedenis. Het menselijk lichaam is voor mij een soort plattegrond waar ik heel veel uit kan lezen en dat, gecombineerd met het voorgesprek, bepaalt voor mij de manier van behandelen.” Goed opgeleid “Inmiddels doe ik dit werk alweer ruim vijftien jaar, waarvan de laatste tien jaar in mijn eigen praktijk aan huis. Iets wat ooit is gestart door een tip die ik kreeg om mij te gaan verdiepen in het magnetiseren. Naar aanleiding daarvan ben ik de vierjarige HBO-opleiding Energetische/Paranormale Therapie gaan volgen, waardoor ik nu anderen kan helpen met mijn gave en ook anderen hierin begeleid via cursussen. Doordat ik deze beroepsopleiding heb gevolgd, ben ik bovendien een erkend therapeut en zijn er bij veel ziektekostenverzekeraars mogelijkheden om mijn behandelingen vergoed te krijgen vanuit het aanvullende pakket. Informeer dus zeker eens naar de mogelijkheden.” Voor iedereen “Mensen – jong en oud – komen bij mij met een heel breed scala aan klachten. Van burn-outs tot traumagevallen en van brandwonden tot reuma. Veel ziektes en aandoeningen van lichamelijke en/of psychische aard kunnen namelijk voor energetische/paranormale therapie in aanmerking komen. Aan mij de taak om al deze mensen te helpen om weer goed in hun levensenergie te komen en zo het zelfgenezend vermogen te stimuleren.”

Petra Busio Energetisch Therapeut Zandheuvel 59 Oosterhout 06-10564703 www.petrabusio.nl Eigenaresse: Petra Busio

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


03561 Hoorservice Schram