bruisende zaken

Zlim methode

Zlim methode

31-08-2018

Afslanken met schriftelijke garantie Zlim biedt je een medisch verantwoorde aanpak, gebaseerd op individuele en motiverende begeleiding, gezonde voeding en doelgericht bewegen. Daarom kunnen we je een schriftelijke centimetergarantie geven. Wordt het gegarandeerde resultaat niet bereikt, dan betaalt Zlim een evenredig deel van de kuurkosten terug! Zo kun je zonder twijfels aan je kuur beginnen. Zlim werkt echt! Gooi je twijfels dus overboord.

Het werkt echt! Gooi je twijfels dus overboord.

Het 4 stappenplan van Zlim Gratis figuuranalyse Iedereen is anders. Daarom analyseren we eerst je figuur en stellen we samen je persoonlijke afslankprogramma op. Doelgericht bewegen Je beweegt in een verwarmde cabine en krijgt individuele begeleiding om af te slanken waar jij dat wenst. Ozontherapie Met de ozonzuurstoftherapie behoud je een strakke en gladde huid, zelfs als je vele kilo’s verliest. Voedingsadvies Je krijgt advies op maat van onze diëtisten. Geen streng dieet, wel een gezond eetpatroon dat bij je leven past.Gratis een vrijblijvende figuuranalyse? kijk op zlimbreda.nlBij Zlim Breda sport je onder persoonlijke begeleiding met een programma op jouw lijf geschreven. Zodat je zeker weet dat je jouw doelen behaalt. Of je nu fanatiek wilt afvallen of in vorm wilt blijven. Zlim Breda is de plek om even helemaal met jouw lichaam en lifestyle bezig te zijn. We coachen en motiveren je. Maar het allerbelangrijkste is dat we een warme sfeer creëren en interesse hebben in wat je bezighoudt. En wat er in je leven gebeurt. Fijn is dat je traint in speciale warmtecabines. Zo kun je als je wilt al binnen 45 minuten fit en ontspannen buiten staan. Maar blijven mag zolang onze ruime openingstijden het toe laten. Tot gauw.

Nieuwe Heilaarstraat 39, Breda | 076 - 530 93 88 | breda@zlim.nl | www.zlimbreda.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


03561 Hoorservice Schram