bruisende zaken

Een winkel om  nooit te vergeten

Een winkel om nooit te vergeten

30-09-2018

Op zoek naar iets bijzonders voor jezelf of als cadeau? Reken maar dat je het vindt bij Hesemans in Breda. Het unieke assortiment, bestaande uit speelgoed, cadeauartikelen, de gedekte tafel en interieurdecoratie, biedt voor iedereen wat wils.

Kwaliteit voor een leuke prijs

Het begin “De geschiedenis van deze zaak gaat terug tot in 1870”, vertelt Johan trots. “Destijds begon Adrianus Biermans hier al een winkel in kinderspeelgoed en huishoudelijke artikelen.” Na drie generaties Biermans nam de opa van Johan het bedrijf in 1943 over. “En inmiddels ben ik alweer de derde generatie Hesemans aan het roer van deze bijzondere onderneming. Nog steeds verkopen we kinderspeelgoed en de gedekte tafel, maar daarin zijn we uiteraard altijd wel met de tijd meegegaan en we hebben het assortiment uitgebreid met interieurdecoratie." Uniek assortiment Dat een uniek assortiment niet duur hoeft te zijn, bewijst Hesemans dagelijks. Mensen die ons niet kennen, hebben nog vaak het idee dat wij een duurdere speciaalzaak zijn, maar dat is echt niet het geval. Eigenlijk moeten zij gewoon eens binnen komen lopen om met eigen ogen te zien dat onze prijzen soms zelfs lager liggen dan bij andere ondernemingen. We kopen namelijk alles zelf in waardoor we scherpe tarieven kunnen hanteren.” Kwaliteit Wat Hesemans zo bijzonder maakt, is het brede assortiment met meer dan genoeg keuze voor jong en oud. “Het speelgoed bijvoorbeeld is geschikt voor kinderen en volwassenen. Denk maar aan de Funko POP!'s die onder jongeren populair zijn en aan de mooie autootjes. Ook leuk voor decoratie. En zoek je een speciaal kerstcadeau? Bezoek dan in het najaar onze bijzondere kerstafdeling. We leveren een ruime keuze en uitsluitend kwaliteit, dat weten de mensen en daar komen ze telkens voor terug. Je bent van harte welkom bij Hesemans!”

Eigenaar: Johan Hesemans | Houtmarkt 7 Breda 076-5212310 | www.hesemans.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


06258 Brocks Homeopathie