Column

Gratis hoortoestelbatterijen

Gratis hoortoestelbatterijen

31-10-2018

Omdat wij ons tienjarig jubileum samen met u willen vieren, hebben wij een cadeau voor u bij aanschaf van nieuwe hoortoestellen in 2018.

Kooijman Hoortoestellen bestaat 10 jaarBij aanschaf hoortoestel 5 jaar lang gratis batterijen (t.w.v. € 350,-) en service Wacht niet langer.

Onze audiciens kunnen u meer vertellen over de andere aanbiedingen die wij voor u hebben in 2018. Volgens eigenaresse Ina Kooijman is kwaliteit en klantvriendelijkheid erg belangrijk bij Kooijman Hoortoestellen. Aandacht en tijd voor de klant, luisteren naar de problematiek van de klant en continuïteit van de audiciens zijn erg belangrijk gebleken. Wij zijn nog één van de weinige audiciensbedrijven in West-Brabant die nog echt zelfstandig zijn. Wij kunnen daardoor een keuze maken uit alle hoortoestelmerken die leverbaar zijn in Nederland

Wij werken samen met alle zorgverzekeraars. Dit betekent dat er vaak geen eigen bijdrage voor de hoortoestellen betaald hoeft te worden. Dit is afhankelijk van de polisvoorwaarden van de zorgverzekeraar. Ina Kooijman kan u daarover inlichten. Ook kunnen bij ons slechthorenden terecht die hoortoestellen bij een andere audicien aangeschaft hebben, maar niet tevreden zijn. Wij kunnen, tegen een kleine vergoeding, proberen een verbetering aan te brengen door een hoortest uit te voeren en het geluid van de hoortoestellen daarop aan te passen

Voor informatie mag u altijd contact met ons opnemen. Tot ziens bij Kooijman Hoortoestellen

Brabantplein 4, Breda 076-5204264 www.kooijmanhoortoestellen.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11031 -Zuster Evie Waspik