Column

Telefoon en tablet weer als nieuw?

Telefoon en tablet weer als nieuw?

31-10-2018

Is je telefoon of tablet stuk? Geen probleem! Bij Mobile Service Centre Breda-Oost repareren ze je mobiele device snel en op professionele wijze.

Scherpe prijs “Wat het probleem ook is en welk merk device je ook hebt, we kunnen je ongetwijfeld helpen. En dat altijd tegen een zeer scherpe prijs, één van de grote voordelen van aangesloten zijn bij een landelijke franchise-organisatie. Waar mogelijk voeren wij reparaties bovendien uit met originele onderdelen en uiteraard bieden we altijd garantie op onze reparaties.” Kwaliteit Hoewel deze reparatiewinkel in Breda pas 2 januari haar deuren opende, lopen de zaken volgens Tom al boven verwachting goed. Kwaliteit is dan ook waar wij voor staan, net als voor transparantie. Via onze website zijn de prijzen van de meest voorkomende reparaties van tevoren al te checken en ook in ons werk zijn wij zeer transparant. Reparaties worden hier gewoon in het zicht van de klant uitgevoerd, zodat iedereen kan zien wat wij doen. De meeste reparaties zijn klaar terwijl je wacht en mocht het probleem onverhoopt toch wat meer tijd vragen, dan behoort zelfs een leentelefoon tot de mogelijkheden. Het leveren van de best mogelijke service vinden wij namelijk zeer belangrijk.” Wees welkom Toms doel is om in de komende vijf jaar nog vier vestigingen in de regio te openen. “Maar voor nu ligt de focus op Breda. Heb je dus problemen met je telefoon of tablet, maak dan meteen online een afspraak of loop gewoon even binnen. Zes dagen per week staan wij voor al onze klanten klaar en de auto parkeer je hier gratis voor de deur. Bovendien verkopen wij ook nog diverse accessoires, toebehoren en nuttige gadgets. Wees dus welkom!”

Takkebijsters 57A, Breda | 076-3333060 www.mobileservicecentre.eu

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


06258 Brocks Homeopathie