bruisende zaken

Leer blind typen

Leer blind typen

01-12-2018

Typen, vrijwel iedereen doet het regelmatig, of je nu nog op school zit of al aan het werk bent. Om te zorgen dat er ook daadwerkelijk ‘goed’ wordt getypt, biedt Clasin Dehing met Typecursus Breda diverse cursussen voor jong en oud.

Alleen maar voordelen

Standaard vaardigheid “Helaas wordt er door veel mensen, zowel kinderen als volwassenen, nog steeds slecht getypt. En dat terwijl typen volgens mij een standaard vaardigheid zou moeten zijn die iedereen beheerst, net als zwemmen of fietsen”, meent Clasin. “Vandaar dat ik vijf jaar geleden ben begonnen met Typecursus Breda om zoveel mogelijk mensen op de juiste manier blind te leren typen.” Dyslexie Typen is een vaardigheid die je volgens Clasin binnen tien weken moet kunnen beheersen. “In mijn opleidingscentrum combineer ik online oefeningen met een wekelijkse typeles op locatie. Je krijgt dus ook echt huiswerk mee om goede vorderingen te kunnen maken.” Daarnaast biedt ze ook een speciale typecursus voor kinderen met dyslexie. “Gebleken is dat deze kinderen na het volgen van een typecursus beter kunnen lezen en spellen, dus het is zeker een aanrader!” Voorkom klachten Maar waarom is het dan zo belangrijk om ‘goed’ blind te kunnen typen? “Om te beginnen bespaart dit je tijd en daarnaast kan het nek-, rug- en RSI-klachten helpen voorkomen doordat je niet meer continu naar beneden naar het toetsenbord hoeft te kijken en je een meer ontspannen werkhouding aan kunt nemen. Alleen maar voordelen. Tegenwoordig is het bovendien bij veel banen zelfs een pre als je blind kunt typen, het helpt je ook nog eens in je werk.” Persoonlijke aandacht “Een van de pluspunten van het volgen van een typecursus bij ons is dat we altijd in kleine groepjes werken van maximaal tien personen. Hierdoor kunnen we iedereen meer dan genoeg aandacht geven voor de best mogelijke begeleiding. Wil je ook in tien weken blind leren typen? Meld je dan zeker aan voor een van onze cursussen.”

Typecursus Breda | Eigenaar: Clasin Dehing | 06-43080832 | www.typecursusbreda.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND

Breda Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).