bruisende zaken

Ken jij de stijl 		die bij jou past?

Ken jij de stijl die bij jou past?

01-12-2018

Mijn naam is Lisanne van Meerkerk. Ik houd van kleding, mode en zie er graag goed uit. Vanuit deze passie ben ik anderen gaan helpen met een passend kleding- en stijladvies. Ik merkte dat ik heel veel energie kreeg van de enthousiaste reacties en besloot te starten met Dressed Up By Lisan.

Weet je niet precies wat je stijl is en welke kleuren goed bij je passen? Ieder persoon heeft zijn eigen unieke kleurcode, ik kan je helpen bij het zoeken naar de juiste harmonie. Een persoonlijke kleuranalyse met kleurpalet is een cadeau aan jezelf

Wat je verder ook wenst, alles is mogelijk bij Dressed Up By Lisan. Het doel is altijd hetzelfde: vol zelfvertrouwen voor de spiegel staan en je goed voelen

Op mijn website staan vaste pakketten, maar alles is bespreekbaar. Iedereen is anders en wensen kunnen uiteenlopen. Neem contact met me op en samen gaan we kijken wat binnen je budget past en op basis daarvan gaan we aan de slag. Tot snel!

www.bylisan.nl | 06 14 42 02 77 | dressedup@bylisan.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND

Breda Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).