bruisende zaken

Mode  met een missie

Mode met een missie

01-01-2020

Elke vrouw is een powervrouw met ambities, daar is Julie Jabonillo, eigenaresse van FemmePatron.nl, van overtuigd. Met de mode die zij verkoopt via haar webshop hoopt deze ambitieuze onderneemster ook andere vrouwen weer meer zelfvertrouwen te geven.

Chique, elegante & sexy dameskleding

 

Zelfvertrouwen

“Zelf ben ik de hele dag met mode bezig”, vertelt Julie. “Zoveel zelfs dat ik afgelopen juni besloot om er ook mijn werk van te maken in de vorm van een webshop. Maar dan wel een webshop met een missie. Elke dag zie ik weer talloze vrouwen die onzeker zijn en dat ook uitstralen. Zo zonde, want elke vrouw is een powervrouw met ambities, maar de meeste vrouwen vergeten dat of staan er niet echt bij stil. Ik wil ze dan ook weer stylen tot de powervrouw die ze in zich hebben. Want als je zelfvertrouwen uitstraalt, dan leidt dat tot een heleboel nieuwe kansen.”

Positieve reacties

De mode die ze verkoopt omschrijft Julie als chique en elegant, maar vooral ook sexy. “Ik zoek alles zelf uit en ga voor het inkopen altijd op pad met mijn model zodat ik meteen kan zien hoe een kledingstuk staat en wat het uitstraalt. Dat moet immers passen bij mijn missie. En tot nu toe krijg ik niets dan positieve reacties. Niet alleen op de collectie, maar ook op het doel dat ik ermee nastreef.”

Dromen waarmaken

Momenteel runt Julie FemmePatron.nl nog naast haar andere baan, maar haar droom is om zich binnen een jaar fulltime op haar webshop te kunnen richten. “En dat is zeker een realistische droom als ik alle reacties mag geloven en zie hoeveel ik nu al online verkoop. Je kunt je met onze collectie dan ook van top tot teen in het nieuw steken en de bedoeling is dat het aanbod steeds verder wordt uitgebreid. Neem dus snel een kijkje op FemmePatron.nl en ga voor je geluk en je ambities, want elke badass als jij verdient dat!”

 

Laat je verrassen en kijk op www.femmepatron.nl

www.femmepatron.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


06258 Brocks Homeopathie