column

Ga jij futloos of  fluitend naar je werk?

Ga jij futloos of fluitend naar je werk?

01-01-2019

Wist je dat er maar dertien procent van werkend Nederland fluitend naar zijn/haar werk gaat? Dat betekent dat er ontzettend veel mensen ongelukkig zijn met hun baan. Dit leidt tot stress, burn-outs en andere (chronische) kwalen. Ik vind dat best triest om te horen.

Ik vind dat iedereen van zijn werk zijn droombaan moet kunnen maken om zijn/haar droomleven te kunnen leven.

En het maakt mij écht niet uit wat dat is, als je er maar blij van wordt.

Als je blij wordt van je werk, ben je ook vaak veel energieker en gezonder. #Feelgood Dus of je nu achter de kassa bij de plaatselijke supermarkt wilt werken of in het buitenland bij een multinational, kies voor een baan waar jij écht blij van wordt. Zo hoef je niet de hele week op het weekend te wachten om leuke dingen te kunnen doen! Op zoek naar tools en inzichten voor meer plezier in je werk? Of wil je gratis mijn checklist ‘Feelgood je (werk)dag doorkomen’ ontvangen? Stuur dan een mail naar leila@manifestyourdreamlife.nl of neem een kijkje op mijn website www.manifestyourdreamlife.nl

Manifest your dreamlife | Eigenaar: Leila Claassens | www.manifestyourdreamlife.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


09805 - De Bell Schilderwerken