Adverteren werkt!

bruisende zaken

Op zoek naar een opleiding tot nagelstylist(e)?

Op zoek naar een opleiding tot nagelstylist(e)?

01-01-2019

Neem je toekomst in handen. Of wil je een workshop om je expertise naar een hoger niveau te brengen? Dat vinden we een geweldig idee! Dankzij ons team van experts beleef je een boeiende, leerrijke tijd, of je nu een starter bent of je jezelf al tot de gevorderden mag rekenen.

Ze hebben een grenzeloos geduld en geen vraag is hen te veel.

Waarom kiezen voor een opleiding bij ProNails?

Omdat jij alleen het beste wilt natuurlijk. Onze docenten zijn experts. Onze trainsters zijn allemaal echte professionals. Zij hebben zelf allemaal ervaring als nagelstylist(e) en zijn helemaal weg van ons merk. We kunnen ons geen betere 'brand ambassadors' voorstellen.

En dat geven ze met veel plezier door aan jou. Naast de basiskennis helpen ze je ook vooruit met handige tips en tricks. Hoe werk je beter, sneller, slimmer? Hoe help je jouw klant het beste? Hoe pak je bepaalde dingen het beste aan? Onze docenten staan je met raad en daad bij.

Trainingscentra met alles erop en eraan

Je voelt je meteen op je plaats. En dat mag je gerust letterlijk nemen: alle opleidingscentra zijn uitgerust met praktische werktafels en comfortabele stoelen zodat jij kan werken als een echte professional. We hebben ook een handig startpakket samengesteld zodat je meteen alles bij de hand hebt. Verliefd geworden op een bepaald product? Aan onze Trainingscentra is ook steeds een shop verbonden, dus laat je gerust gaan! Voor de meeste workshops mag je gebruikmaken van materialen.

Kleine groepen garanderen een persoonlijke aanpak

Je krijgt bij ProNails de ruimte om je talenten te ontplooien. Letterlijk en figuurlijk! Onze opleidingen gaan door in kleine groepjes, zodat je plaats genoeg hebt om rustig te werken zonder afleiding.

Je gaat meteen zelf aan het werk zodat je alles goed in de vingers krijgt. Onze docenten volgen je nauwgezet en sturen bij waar nodig. Zij zien meteen wat je sterktes zijn en waar je nog wat hulp bij kan gebruiken.

De focus bij beginners ligt veelal op rustig en nauwkeurig leren werken, terwijl bij gevorderden ook aandacht wordt besteed aan snel en degelijk resultaat.

Garantie voor de toekomst

Een opleiding volgen bij ProNails is voor jezelf de beste garantie inbouwen voor de toekomst. Door de sterke reputatie van de trainingen in heel de wereld, zit je voor altijd goed. Beslis je om zelfstandig aan de slag te gaan, dan beschik je over voldoende bagage om er meteen een bloeiende carrière van te maken. Maar ook salons op zoek naar een nagelstylist(e) om hun team te versterken, zullen jouw opleiding zeker als meerwaarde zien.

De beloning? Een certificaat!

Na iedere opleiding aan de ProNails Academy ontvang je een certificaat als beloning voor je harde werken en goede oefenen. Een certificaat dat veel stylisten vol trots in hun zaak hangen om te laten zien dat ze op de hoogte zijn van de laatste trends. Wil jij ook al onze certificaten verzamelen? Dat begrijpen we maar al te goed!

Breng je expertise naar een hoger niveau! Wacht niet langer en meld je aan!

ProNails Nederland | Voorerf 27, Breda | (0)76 75 04 867 | breda@pronails.nl | www.pronails.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).