column

Voel je fitter, vitaler en mooier met Zlim®

Voel je fitter, vitaler en mooier met Zlim®

01-01-2019

De aanleiding is vaak om af te slanken, maar bij Zlim® bereik je veel meer dan enkel een slanker lichaam. Een gezonde geest in een gezond lichaam, dat is waar we aan werken. Werken aan je gezondheid en aan je zelf- vertrouwen. De Zlim® methode is gebaseerd op verstandig en gezond eten in combinatie met doelgericht bewegen en ozontherapie. Er goed uit willen zien is tenslotte van alle leeftijden. Zlim® werkt!

“Absoluut geen honger, en toch gingen de kilo’s eraf”

TESSA: “Studententijd en vervolgens samenwonen… oeps! Na een paar jaar niet echt opgelet te hebben, was het toch wel even flink schrikken op de weegschaal. Gelukkig kreeg ik de kans om hier wat aan te veranderen dankzij Zlim®. Ik wilde geen dieet dat ik na twee weken toch weer op zou geven, maar eentje waarbij ik gewoon lekker kan eten (mits het een beetje verantwoord is). Zlim® biedt meer regelmaat en laat je bewust worden van wat je eet. Zo was het makkelijk vol te houden. Absoluut geen honger, maar toch gingen de kilo’s eraf. Ook de oefeningen in de cabine waren (voor iemand ‘zonder’ buikspieren) goed vol te houden en ik heb het nu al zo ver opgebouwd dat ik oefeningen doe die ik nooit had gedacht te kunnen.

Met name de weeg
- en meetmomenten en de bemoedigende begeleiding zijn een stok achter de deur. En de ozoncabine is telkens een ware traktatie, een kwartiertje jezelf verwennen!

Wil je ook weten wat wij voor jou kunnen doen? Bel dan 076-5309388 Wist je dat? In de meeste gevallen kan de diëtiste ook nog (grotendeels) gedeclareerd worden via de zorgverzekering.

Nieuwe Heilaarstraat 39, Breda | 076 - 530 93 88 | breda@zlim.nl | www.zlimbreda.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10997 - Cafetaria de Toren