bruisende zaken

Ontdek je natuurlijke schoonheid

Ontdek je natuurlijke schoonheid

01-02-2019

Cellulitis, veel vrouwen (en mannen) krijgen er vroeg of laat mee te maken. Net als veroudering van de huid en overtollig vet. Hier hoef je echter niet mee rond te blijven lopen. Bij schoonheidssalon Oyu Pretty Beauty bieden ze namelijk voor al dit soort ‘beautyproblemen’ een oplossing. “Wij willen de schoonheid van elke vrouw en elke man onthullen”, aldus eigenaresse Oyunaa Haagh.

Voel je weer ‘pretty beautiful’!

Endermologie voor het lichaam

Als internationaal gediplomeerd schoonheids-specialiste en LPG-specialist biedt Oyunaa haar klanten onder andere endermologie voor het lichaam. Een natuurlijk en pijnloze methode waarbij ‘slapende’ huidcelactiviteiten ‘wakker’ worden gemaakt en de huid van binnenuit wordt gestimuleerd en getransformeerd met afslanking en veroudering trotserende effecten als gevolg. Deze behandeling vermindert bovendien eventuele cellulitis. “Een methode die écht werkt. Iets wat al mijn klanten ervaren na de benodigde behandelingen. De reacties die ik hierop krijg zijn dan ook uitsluitend positief.” Oyunaa benadrukt dat het nooit te vroeg is om met endermologie te beginnen. “Veel mensen wachten helaas nog steeds tot het te laat is en het verouderingsproces van de huid al volop in gang is gezet. Maar hoe eerder je hiermee begint, hoe meer je dit proces af kunt remmen.”

Gezichtsbehandelingen

In haar professioneel ingerichte schoonheids-salon met de modernste apparatuur biedt Oyunaa overigens meer dan alleen endermologie voor het lichaam. “Bij Oyu Pretty Beauty kun je onder andere ook nog terecht voor diverse honderd procent natuurlijke gezichtsbehandelingen die de huid jonger, soepeler en stralender maken. Informeer gewoon eens naar de mogelijkheden of neem een kijkje op onze website.”

Laten stralen

Voor wat voor behandeling je ook komt, voor Oyunaa staan persoonlijk contact en een eerlijk advies altijd voorop. “Ik wil dat mijn klanten zich optimaal op hun gemak voelen bij mij in de salon en stralend weer de deur uitgaan. Die lach op hun gezicht en alle enthousiaste reacties maken dat ik mijn werk elke dag weer met heel veel plezier doe.”

Uitproberen? Maak dan een afspraak! 076-5620552

Eigenaar: Oyunaa Haagh | Boschstraat 40A, Breda | 076-5620552 | www.oyuprettybeauty.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND

Breda Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).