bruisende zaken

Sporten in een (infrarood)warmtecabine?

Sporten in een (infrarood)warmtecabine?

01-02-2019

Iedere vorm van lichaamsbeweging is aan te raden als je wilt afvallen. Het sporten in een TFM warmtecabine kan je een boost geven en dus sneller resultaat geven bij het afvallen. In een cabine wordt door de warmte het verbrandingsproces versneld. Daardoor gaat het lichaam eerder de vetreserves aanspreken en worden afvalstoffen sneller afgevoerd.

Door onze persoonlijke begeleiding en een trainingsprogramma op maat gaan we samen aan jouw specifieke doelen werken. Daarbij houden we rekening met je conditie, leeftijd en eventuele blessures.

Het sporten in een warmtecabine geeft ook als voordeel dat oefeningen liggend worden uitgevoerd en daardoor rug en gewrichten worden ontlast. De TFM infraroodcabine wordt verwarmd tot ongeveer 38 graden waardoor spieren en gewrichten sneller zijn opgewarmd en goed warm blijven. Dit zorgt ervoor dat spierpijn en blessures voorkomen kunnen worden. Ook mensen met lichamelijke klachten zoals artrose, reuma en fibromyalgie hebben baat bij het sporten in een infrarood warmtecabine.

Sporten (2x 30 min per week) zorgt voor centimeters verliezen, gezonde en gevarieerde voeding voor gewichtsafname en ook daarmee begeleiden wij je graag. Het sporten in een warmtecabine is een goede aanvulling op een healthy lifestyle.

Na het sporten in een TFM warmtecabine is een behandeling in een ozoncabine een aangename en ontspannende huidbehandeling. Ozonzuurstof zorgt ervoor dat de huid weer aansluit op de plaatsen waar vet is afgenomen. Dit zorgt voor een mooie, strakke huid en voorkomt huidverslapping.

Meer weten? We informeren je graag. Bel: 076-8200910 of stuur ons een mail info@glowmotion.nl


- warmtecabines
- ozon zuurstoftherapie
- ultra body shape
- compressietherapie
- infrarood deken
- voeding algemeen
- straight away

Takkebijsters 72, Breda 076-8200910 www.glowmotion.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND

Breda Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).