bruisende zaken

Waarom Powerslim?

Waarom Powerslim?

01-02-2019

PowerSlim is geen dieet, maar een verandering van je leefstijl. Het is een programma waarbij je niet mínder gaat eten, maar anders leert eten. Het programma is zo ontwikkeld dat het heel eenvoudig in te passen is in je dagelijkse leven.

Je kunt dus zo gewoon mogelijk blijven eten!


• Een behandelplan afgestemd op jouw persoonlijke situatie
• Lekkere producten
• Verantwoord voedingspatroon
• Makkelijk vol te houden
• Makkelijk te combineren met je gezin
• Eiwitrijke voeding met verlaagd gehalte koolhydraten
• Behoud van je spiermassa.

Het PowerSlim assortiment bestaat uit zo’n 140 lekkere producten, geschikt voor ontbijt, lunch, diner en tussendoor.

Bijvoorbeeld een heerlijke pasta samen met het gezin of ’s avonds op de bank genieten van een lekkere snack.Kortom, volop variatie!

Mijn naam is Mirella Franken Sinds oktober 2010 run ik met veel plezier mijn bewegingsstudio waar je op diverse manieren aan jouw figuur en gezondheid kunt werken. In onze gezellige en compacte studio begeleiden wij onze klanten intensief door goede kennis, eerlijk advies en persoonlijke betrokkenheid te bieden. Dát is waar wij bij Fit & Welzijn voor staan. Als dat is wat jij zoekt, dan zijn wij samen een heel goed team! Kies wat bij je past: het voedingsprogramma van PowerSlim, sporten in infrarood warmtecabines of een cryolipolyse behandeling (vet bevriezen) omdat je last hebt van bepaalde probleemzones die met diëten of sporten niet verdwijnen.

Natuurlijk kun je van bovenstaande diensten ook combi’s maken, vraag hier gerust naar. Je kunt bij ons altijd terecht voor een gratis adviesgesprek of proefles.

ACTIE: Meld je aan bij Bewegingsstudio Fit & Welzijn om het PowerSlim-voedings-programma te gaan volgen en jij krijgt GRATIS 1 maand small group training bij Fitness Prinsenbeek@angela. Informeer naar de mogelijkheden! VOL=VOL

Groenstraat 4, Prinsenbeek 076-5423800 | www.bijmirella.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND

Breda Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).